Fanii Taylor Swift s-au înghesuit pe un deal din Munchen pentru a urmări gratuit concertul artistei

Mii de fani ai lui Taylor Swift au obţinut locuri gratuite la concertele sale din Munchen pe un deal cu iarbă din apropierea locului de desfăşurare a concertului.

Urmărește
438 afișări
Imaginea articolului Fanii Taylor Swift s-au înghesuit pe un deal din Munchen pentru a urmări gratuit concertul artistei

Fanii Taylor Swift se înghesuie pe un deal din Munchen pentru a urmări gratuit concertul artistei

Duminică, pentru a doua zi consecutiv, fanii Swifties au umplut Dealul Olimpic, sau Olympiaberg, una dintre cele mai înalte altitudini din sudul oraşului german. Acest lucru le-a oferit o poziţie înaltă pentru a urmări concertul sold-out al cântăreţei pe Stadionul Olimpic din apropiere, notează AP.
 
Sâmbătă, aceştia au înfruntat căldura, care a atins 31 de grade Celsius (88 Fahrenheit) şi şi-au revendicat locurile cu câteva ore înainte de începerea concertului.
 
Poliţia a estimat că aproximativ 25 000 de persoane s-au adunat pe deal sâmbătă, potrivit agenţiei de presă dpa.
 
Duminică, fanii au revenit, umplând din nou dealul cu iarbă cu atât de mulţi oameni încât, de la distanţă, scena arăta ca un furnicar.
 
În loc să descurajeze vizionările gratuite, organizatorul concertului a împărţit apă şi pături de urgenţă celor care aşteptau pentru a se proteja de soare, a relatat dpa.
 
Concertul de duminică este ultimul susţinut de Swift în Germania în cadrul turneului său Eras. Ea se îndreaptă apoi spre capitala Poloniei, Varşovia, pentru trei concerte săptămâna viitoare, de joi până sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici