Feli lansează „Apă şi Pământ”, un imn al iubirii trăite sau visate

Urmărește
124 afișări
Imaginea articolului Feli lansează „Apă şi Pământ”, un imn al iubirii trăite sau visate

Feli lansează „Apă şi Pământ”, un imn al iubirii trăite sau visate

Feli lansează „Apă şi Pământ”, un imn al iubirii ideale trăite de cei norocoşi sau mult aşteptate de cei visători, în care doi îndrăgostiţi îşi trăiesc împreună Raiul pe pământ.

„Am scris piesa „Apă şi Pământ” în urmă cu 2 ani împreună cu prietenul meu Roland Kiss care e şi producător la noi la HaHaHa Production. Anul trecut, într-una din sesiunile de la studio am deschis proiectul să mai lucrăm la piesă şi aşa s-a ajuns ca şi Smiley şi Jean Gavril să dea nuanţe piesei prin versuri. Piesa e conturată de prieteni producători şi artişti pe care îi respect şi îi admir de când am lucrat prima dată împreună: Roli, Fenom, Smiley şi Jean Gavril. Este o piesă de dragoste pe care orice om îşi doreşte să o trăiască. O poveste care e deja trăită de cei norocoşi şi o piesa care, dacă încă nu ţi-ai găsit iubirea, te poate ajuta să manifeşti prin muzică şi vers ceea ce îţi doreşti să trăieşti. Eu, ca de fiecare data, mă bucur să mă împart artistic şi sufleteşte cu cei care îmi simt muzica. Despre asta este vorba. Iubire şi Muzică.”, povesteşte Feli despre rădăcinile noii sale piese.

Co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, cu muzica scrisă de Feli împreună cu Roland Kiss, versurile scrise de Feli împreună cu Smiley şi Jean Gavril şi producţia semnată de Roland Kiss şi Florin Boka (Feenom), „Apă şi Pământ” a reuşit, înainte de lansarea oficială, după doar o interpretare live în premieră la radio şi câteva postări scurte pe TikTok, să strângă aproape un milion de ascultări, cuceriri şi preluări. 

Ca o completare a atmosferei poetice din piesă, „Apă şi Pământ” se lansează cu un artwork-tablou, realizat de pictoriţa Alina-Ondine Slimovschi, un portret al artistei Feli, realizat în tuş şi acrilice pe pânză. „M-am regăsit cu prietena mea veche, Alina-Ondine Slimovschi, întâmplător, în mediul online şi, pentru că îi admir arta dintotdeauna, i-am propus să lucrăm împreună, iar ea mi-a făcut cel mai frumos tablou pictat care va purta în lume mesajul piesei „Apă şi Pământ”, adaugă Feli.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici