- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (08.03.2011, 12:16)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Filmările în România pentru pelicula în care joacă Roger Moore se încheie la finalul lunii martie
Filmările pentru pelicula "Christmas at Castlebury Hall", care l-a adus la Bucureşti pe Roger Moore, alături de care va juca şi românul Florin Busuioc, au început la sfârşitul lunii februarie şi se vor încheia la finalul lui martie, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Studiourilor MediaPro.
Urmărește
45 afișări
Roger Moore a venit în România duminică seară, pentru a juca în lungmetrajul "Christmas at Castlebury Hall", care se filmează în această perioadă la Castelul Peleş, Palatul Ştirbei, Palatul Bragadiru şi Studiourile MediaPro, după cum a anunţat stirileprotv.ro. Actorul britanic a venit în România împreună cu soţia sa, Kristina Tholstrup, cu o cursă aeriană Londra - Bucureşti.
Roger Moore va sta în România o săptămână şi va filma şase zile pentru proiectul "Christmas at Castlebury Hall", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Studiourilor MediaPro.
În mod concret, Roger Moore va filma în Bucureşti şi în împrejurimi.
Filmările pentru lungmetrajul "Christmas at Castlebury Hall", o comedie romantică în regia lui Michael Damian, au început la sfârşitul lunii februarie şi se vor încheia la finalul lui martie.
Din distribuţia filmului "Christmas at Castlebury Hall" vor face parte şi români, printre care se numără şi Florin Busuioc, prezentatorul rubricii "Vremea" din cadrul Ştirilor Pro TV.
"Christmas at Castlebury Hall" prezintă povestea unei tinere care petrece Crăciunul împreună cu familia, într-un castel din Europa, şi se îndrăgosteşte de un prinţ. Lungmetrajul, produs în România, ar urma să apară pe marile ecrane româneşti în iarna acestui an.
Potrivit informaţiilor disponibile în acest moment, din distribuţia filmului "Christmas at Castlebury Hall" mai fac parte Katie McGrath şi Sam Heughan.
Regizorul Michael Damian este cunoscut pentru rolul lui Danny Romalotti din serialul "Tânăr şi neliniştit". Cel mai recent film regizat de el este "Marley & Me: The Puppy Years", aflat în prezent în postproducţie.
Născut pe 14 octombrie 1927, în sudul Londrei, Sir Roger Moore şi-a început cariera artistică în teatru, la mijlocul anilor '40. În 1953, actorul a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a-şi încerca norocul. Rolul din celebrul serial "Ivanhoe" l-a făcut cunoscut în SUA, dar Moore a devenit vedetă internaţională în rolul detectivului Simon Templar, în "Sfântul" (1962 - 1969). După succesul serialului "Danny şi Brett - operaţiunea Monte Carlo" (1972 - 1973), unde a apărut alături de Tony Curtis, Moore a jucat în primul film "James Bond", "Pe cine nu laşi să moară", în 1973, ca succesor al lui Sean Connery. Moore a îmbrăcat pentru ultima dată smochingul lui James Bond în "Perspectiva unei crime" (1985) şi apoi s-a îndreptat spre activităţile umanitare, devenind ambasador al Fondului Naţiunilor Unite pentru copii (UNICEF), în 1991.
Roger Moore a primit, în octombrie 2008, o stea pe Walk of Fame, la Hollywood, cu doar trei zile înainte de a împlini 80 de ani. În acelaşi an, Roger Moore a publicat o autobiografie intitulată "My word is my Bond".
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cum te afectează financiar Ordonanța Trenuleț? Partidele au primit în primele 11 luni din an 400 mil. de lei
-
Joe Biden regretă că s-a retras din cursa prezidenţială şi consideră că l-ar fi învins pe Trump
-
Preşedintele azer dă vina pe Rusia pentru doborârea avionului în ziua de Crăciun. Ce solicită din partea Moscovei
-
Avionul prăbuşit în Coreea de Sud: Prima mărturie a unuia dintre cei doi supravieţuitori ai tragediei
Citește pe alephnews.ro: STUDIU. Inteligența Artificială evoluează din ce în ce mai mult în medicină. Medicii sunt ajutați în gestionarea cazurilor dificile
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
„Living Apart Together” te învață cum să trăiești separat într-o relație. Ana Maria Ambrosa: „Este o alegere care reflectă evoluția relațiilor contemporane”
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
GALERIE FOTO. S-au despărțit de Crăciun! Manechinul a șters toate pozele cu fotbalistul de pe rețelele de socializare
PROSPORT.RO
Imagini sfâșietoare! Constantin și Teodora au fost înmormântați împreună, iar micuța Sofia între ei
CANCAN.RO
Patru ZODII care vor avea parte fericire, bani și noroc până pe 4 ianuarie. Va fi o perioadă minunată pentru ele
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe