- Home
- Cultură-Media
- (17.02.2017, 17:48)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Filmul "Ana, mon amour", regizat de Călin Peter Netzer, proiecţie de gală vineri seară, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin
Filmul "Ana, mon amour", regizat de Călin Peter Netzer, câştigător al premiului „Ursul de Aur”, în 2013, cu „Poziţia Copilului”, are proiecţia de gală vineri seară, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, eveniment desfăşurat în perioada 9-19 februarie.
Urmărește
2045 afișări
Filmul "Ana, mon amour", proiecţie de gală vineri seară, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin
În frunte cu regizorul Călin Peter Netzer, echipa filmului „Ana, mon amour”, formată din actorii Diana Cavallioti şi Mircea Postelnicu, producătoarea Oana Iancu şi directorul de imagine Andrei Butică, va păşi pe covorul roşu al Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.
Ca un omagiu adus regizorului Călin Peter Netzer, câştigător al premiului „Ursul de Aur”, în 2013, cu „Poziţia Copilului”, „Ana, mon amour” se bucură de privilegiul de a fi ultimul film proiectat în cadrul competiţiei oficiale a prestigiosului festival de la Berlin. Cu începere de la ora 19.00, Berlinale Palast va găzdui în premieră mondială ,,Ana, mon amour”, un film care va putea fi vizionat pe marile ecrane din România cu începere din 3 martie.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Avion doborât de Rusia sau un simplu accident? Care sunt teoriile contradictorii din spatele tragediei aviatice din Kazahstan
-
Elon Musk propune testare cognitivă pentru oficialii americani aleşi
-
Criza din Coreea de Sud: Opoziţia vrea să-l demită din funcţie şi pe preşedintele interimar. Motivul invocat
-
Biden cere Pentagonului să intensifice livrările de arme către Ucraina
Echipa filmului prezentă la Berlin este întregită de: Iulia Lumânare (scenarist), Cezar-Paul Bădescu (scriitor), Codin Maticiuc (co-producător), Dana Bunescu (montaj), actorii: Vlad Ivanov şi Adrian Titieni, precum şi de: Jonas Katzenstein (producător), Leo Maximilian (producător), Stendebach Philipp (line producer), Zana Michel (producător), Sophie Dulac (producător) şi Alice Ormières (coordonator de producţie). Deplasarea la Berlin a echipei proiectului “Ana, mon amour” a fost sprijinită de către Institutul Cultural Român.
„Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu.
Toma şi Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat. Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înţelege, fortându-se până la limită în încercarea de a o salva.
Scenariul este semnat de Călin Peter Netzer, Cezar Paul Bădescu şi Iulia Lumânare, şi a fost inspirat de romanul „Luminiţa, mon amour“ scris de Cezar Paul Bădescu.
Directorul de imagine este Andrei Butică, montajul şi sound design-ul îi aparţin Danei Bunescu, decorurile sunt realizate de Mihaela Popescu, costumele de Augustina Stanciu, sunetul înregistrat de Andre Rigaut, iar machiajul a fost realizat de Christina Paul. Producatorii filmului sunt Călin Peter Netzer şi Oana Iancu. „Ana, mon amour" este o producţie Parada Film în co-producţie cu Augenschein Filmproduktion (DE) şi Sophie Dulac Productions (FR).
Citeşte şi: TEATRU/Omul în derivă. De la ”O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii” la ”Alcool”
Citeşte şi: Biletele pentru concertele-eveniment din cadrul Festivalului Enescu s-au epuizat în câteva secunde
Citeşte şi: ANIVERSARE: Scriitorul Dumitru Ţepeneag la 80 de ani. Oniricul, cel care sare balconul şi premiatul
Citește pe alephnews.ro: Autoritățile franceze salvează peste 100 de persoane care încercau să traverseze spre Marea Britanie
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Trump explodează pe Truth Social. Președintele ales le spune celor 37 de persoane cu pedepse comutate de Biden să „se ducă dracului” de Crăciun
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Vreţi să trăiţi mai mult? 6 sfaturi esenţiale de la un specialist care spune că şi-a „întinerit” vârsta cu 20 de ani
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe