- Home
- Cultură-Media
- MIAMI, (15.10.2015, 13:17)
- Departamentul Life
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Filmul "Poveste de dragoste", de Cristina Iacob, proiectat la Miami - VIDEO
"Poveste de dragoste/ Love Is a Story", cel mai nou lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob, cu Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu în rolurile principale, va fi proiectat la Miami, în cadrul evenimentului Focus on Romania Film Festival - Ft. Lauderdale Waves 2015.
Urmărește
13436 afișări
Filmul "Poveste de dragoste", de Cristina Iacob, proiectat la Miami - VIDEO
Filmul "Poveste de dragoste" va fi proiectat la Miami pe 24 octombrie, de la ora locală 21.15. Proiecţia va fi urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri, prin platforma Skype, cu regizoarea Cristina Iacob. Astfel, spectatorii americani vor avea ocazia de a afla mai multe despre primul love story românesc, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
Lungmetrajul "Poveste de dragoste" vorbeşte despre iubirea dintre doi tineri artişti din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, Sebastian şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
E vremea Crăciunului şi viaţa îi rezervă acestei tinere frumoase şi talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna - sau nu?
Alături de Dragoş Bucur şi de Raluca Aprodu, în film joacă Ducu Darie, Mimi Brănescu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu, Ionuţ Bora, Gabriela Popescu.
"Am primit multe feedback-uri pozitive la festivalurile unde a fost proiectat «Poveste de dragoste». La Montreal, ca şi la Mons, am reuşit să ajungem la sufletele spectatorilor, lucru pe care ni l-am propus încă de la început: să îi determinăm pe oameni să creadă în iubire, până la capăt. Este un film pentru public, iar aşteptarea noastră începe pe 27 noiembrie, când îl vom aduce în faţa spectatorilor din România", a declarat Cristina Iacob.
"Poveste de dragoste" a rulat în premieră internaţională în cadrul Festivalului Filmului de dragoste de la Mons, unde a fost selectat în competiţia internaţională.
Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac. Imaginea îi aparţine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele, de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru şi Cătălin Cristuţiu, muzica originală aparţine HaHaHa Production, sunetul, lui Dragoş Stanomir, iar mixajul, lui Cristinel Şirli (Creative Sound).
"Poveste de dragoste" este produs de MediaPro Entertainment şi Zazu Film.
În România, lungmetrajul va fi lansat pe 27 noiembrie şi va fi distribuit de Zazu Film.
Organizat cu sprijinul Institutului Cultural Român de la New York şi The Romanian American League, evenimentul de la Miami aduce la Cinema Paradiso cele mai aşteptate filme româneşti ale anului.
Licenţiată în regie de film şi absolventă a unui masterat în cinematografie în cadrul London Film School, Cristina Iacob, în vârstă de 26 de ani, este unul dintre cei mai tineri regizori şi scenarişti români.
Ea a lansat în 2014 "#selfie", declarat oficial cel mai vizionat film românesc în cinematografe, cu peste 102.000 de spectatori în doar 25 de săptămâni cât a rulat pe marile ecrane româneşti şi 80.000 de fani pe pagina de Facebook. Pe locul al doilea s-a situat tot o comedie, cu 28.000 de spectatori.
Printre premiile internaţionale câştigate de "#selfie" se numără cele pentru cel mai bun film la The Broad Humor Film Festival din SUA şi la Southampton International Film Festival din Marea Britanie.
În 2011, "Zestrea/ The Dowry", regizat de Cristina Iacob, a fost selecţionat la Cannes Short Film Corner, precum şi la Festivalul Internaţional Dakino, Festivalul Internaţional de Film Cinemaiubit, Ruby Mountain Film Festival USA, unde a câştigat şi premiul pentru cel mai bun scurtmetraj studenţesc.
"În film la 'Naşu'", mediumetrajul realizat în 2013, a fost selecţionat la numeroase festivaluri internaţionale şi a obţinut premiul pentru pentru cel mai bun scurtmetraj de comedie la Eugene International Film Festival, în SUA.
Regizoarea a semnat, de asemenea, documentarul "Mircea Veroiu" şi scurtmetrajul "Raport despre indiferenţă". Înainte să devină regizor de film, ea a lucrat câţiva ani în televiziune, în redacţia de ştiri.
În 2011, Cristina Iacob a înfiinţat casa de producţie Zazu Film, iar, din 2012, este preşedintele Asociaţiei Scenariştilor Români (ASCER).
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe