- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (14.06.2017, 14:49)
- Departamentul Cultură Life
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Formatele ziarelor The Guardian şi The Observer vor intra la apă, pentru reducerea costurilor
Ziarele britanice The Guardian şi The Observer vor apărea în formate mai mici (tabloid), ca parte a unor operaţiuni complexe de reducere a costurilor, care vor dura trei ani.
Urmărește
143 afișări
Formatele ziarelor The Guardian şi The Observer vor intra la apă, pentru reducerea costurilor
The Guardian este un cotidian britanic fondat în anul 1821, iar The Observer este cel mai vechi ziar de duminică din lume, a cărui primă ediţie a fost tipărită în 1791.
Ambele publicaţii şi site-urile lor sunt deţinute de Compania Guardian Media Group (GMG) şi îşi vor schimba formatul Berliner într-unul tabloid, de dimensiuni mai mici, odată cu externalizarea tiparului.
Formatul Berliner a fost adoptat de ambele publicaţii în anul 2005.
În luna aprilie 2005, când s-a trecut la formatul Berliner, tirajul mediu pe ediţie al The Guardian era de 341.000 de copii, în vreme ce în luna aprilie a anului curent tirajul mediu era de doar 154.000 de copii.
ULTIMELE ȘTIRI
-
LIVE UPDATE. Alegeri în SUA. Americanii își votează astăzi noul Președinte. Kamala Harris și Donald Trump duc o luptă strânsă pentru Casa Albă și Congres
-
Netanyahu plănuieşte să-i concedieze şi pe şefii IDF şi Shin Bet - surse
-
Noul ministru al Apărării din Israel are origini româneşti. Cine este Israel Katz
-
Protestatarii încep să se adune la Ierusalim şi Tel Aviv după ce Gallant a fost demis
The Guardian a reuşit să reducă pierderile operaţionale de la 57 de milioane de lire sterline în exerciţiul financiar 2015-2016 la 38 de milioane de lire sterline în exerciţiul 2016-2017.
Măsurile de reducere a formatului şi de externalizare a tiparului au fost luate de GMG în cadrul unei strategii al cărei obiectiv este atingerea punctului de breakeven (venituri egale cu costurile) sau de reducere a pierderilor până la un nivel considerat sustenabil, până în anul 2019.
Citeşte şi: Romanul „Iată-mă”, de Jonathan Safran Foer, unul dintre cele mai aşteptate evenimente editoriale ale verii, se lansează miercuri la Librăria Humanitas de la Cişmigiu
Citește pe alephnews.ro: Greșesc sau nu sondajele americane? Care sunt cele 3 scenarii în care ar putea câștiga Kamala Harris alegerile din SUA
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Rezultatele din șapte state swing vor decide Președintele SUA. Republicanii susțin că Trump va lua Pennsylvania, care are cele mai multe voturi electorale
Dezastru în industria auto: Producătorul german de piese auto Schaeffler a anunţat că dă afară 4.700 de persoane. În septembrie, gigantul german a trimis înştiinţări de şomaj tehnic angajaţilor de la fabrica din Braşov
Se adună nori de criză. Un uriaş magazin din China, pe care unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume a vrut să îl umple ochi cu haine, genţi şi pantofi de milioane de euro, acum stă gol şi abandonat. Să fie acesta primul semn că şi în buzunarele bogaţilor a început să bată vântul?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cum e ca socru Ion Țiriac! Sorana Cîrstea, iubita fiului său, a dezvăluit latura mai puțin ştiută a magnatului
PROSPORT.RO
Ce s-a ales de averea Ronei Hartner. Motivul pentru care fiica ei nu a primit o moștenire prea mare
CANCAN.RO
„Eu sunt Ilinca”. Soția lui George Simion anunță o surpriză editorială în podcast-ul lui Codin Maticiuc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe