Hailey Bieber şi Justin Bieber au devenit părinţi pentru prima dată

Fondatoarea Rhode Beauty, Hailey Bieber, şi cântăreţul „Sorry”, Justin Beiver, au devenit pentru prima dată părinţi, a împărtăşit cuplul pe Instagram.

Urmărește
4314 afișări
Imaginea articolului Hailey Bieber şi Justin Bieber au devenit părinţi pentru prima dată

Hailey Bieber şi Justin Bieber au devenit părinţi pentru prima dată

Primul lor copil al cuplului a primit numele Jack Blues Bieber, scrie eonline.com.

„WELCOME HOME”, a scris Justin vineri pe Instagram, alături de o fotografie cu piciorul micuţului, în timp ce îl prezenta pe bebeluşul Jack Blues Bieber.

Şi Hailey a sărbătorit naşterea bebeluşului Jack, redistribuind postarea lui Justin pe Instagram Story.

Desigur, prietenii şi familia cuplului au fost la fel de încântaţi de veste, Kylie Jenner comentând sub postarea lui Justin: „Nu mă pot descurca cu picioruşul ăsta JACK BLUES”.

Sosirea bebeluşului Bieber vine la trei luni după ce Justin şi Hailey au anunţat pentru prima dată că aşteaptă un copil. În postările de pe conturile lor de Instagram, pe 9 mai, cuplul a dezvăluit nu numai că Hailey era însărcinată, ci şi imagini de la reînnoirea jurămintelor lor în Hawaii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici