Halle Berry a pozat goală pe Instagram la 20 de ani de la Catwoman

  • În urmă cu 20 de ani, Catwoman ajungea în cinematografele din întreaga lume.
  • Actriţa americană Halle Berry şi-a asumat rolul femeii-pisică, născută ca adversară a lui Batman şi devenită aliata lui de-a lungul anilor.
  • Filmul a fost un eşec critic şi public, dar actriţa de 57 de ani a dorit să-şi încânte fanii şi, în acelaşi timp, să sărbătorească acest moment pozând goală pe Instagram.
Urmărește
2271 afișări
Imaginea articolului Halle Berry a pozat goală pe Instagram la 20 de ani de la Catwoman

„Astăzi se împlinesc 20 de ani de când am avut onoarea să dau viaţă acestui personaj iconic. Ea va fi mereu în inima mea şi eu voi fi mereu Patience Phillips aka Catwoman”, este omagiul adus de Halle Berry personajului, câştigător în 2004 de 4 premii Razzie Awards, premii acordate în fiecare an celui mai prost film lansat la cinema: cel mai prost film, cea mai proastă actriţă în rol principal, cel mai prost regizor şi cel mai prost scenariu.

„Astăzi se împlinesc 20 de ani de când am avut onoarea să dau viaţă acestui personaj iconic. Ea va fi mereu în inima mea şi eu voi fi mereu Patience Phillips aka Catwoman”, este omagiul adus de  Halle Berry personajului, câştigător în 2004 de 4 premii Razzie Awards, premii acordate în fiecare an celui mai prost film lansat la cinema: cel mai prost film, cea mai proastă actriţă în rol principal, cel mai prost regizor şi cel mai prost scenariu.

Halle şi-a dat jos hainele, şi-a pus o mască care aminteşte de Catwoman şi şi-a acoperit sânii goi cu două pisici recent adoptate, două pisici negre care au ajuns în grădina ei şi pe care le-a primit oficial în familie.

Postarea de pe Instagram a atras imediat like-uri şi comentarii, inclusiv de la prieteni celebri ai actriţei, de la Julianne Moore la Elise Neal, de la rapperul Busta Rhymes la comediantul Arsenio Hall.

Actriţa, câştigătoare a unui Oscar în 2002 datorită interpretării din filmul Monster's Ball - Umbra vieţii, trece printr-o perioadă de mare succes, atât profesional, cât şi sentimental.

Din 2020 şi-a găsit fericirea alături de muzicianul Van Hunt şi cariera sa cunoaşte clipe de suces. După ce a jucat în al treilea capitol din saga John Wick în 2019 şi apoi în Moonfall, în 2022, Berry este pe cale să se întoarcă pe Netflix cu The Union, un film care va juca lângă Mark Wahlberg şi va interpreta rolul unui spion.

În septembrie anul viitor, însă, va fi lansat la cinema Never Let Go, un film horror al lui Alexandre Aja care o va avea pe Halle Berry ca protagonistă absolută în rolul unei mame de gemeni chinuiţi ani la rând de un spirit rău. În vârstă de 57 de ani, va juca şi în The Process şi în Maude V Maude, regizate de Tara Miele şi, respectiv, Roseanne Liang. În Maude v Maude, un thriller a cărui intrigă nu este încă ştiută, Berry va juca alături de Angelina Jolie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici