- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (12.10.2011, 12:04)
- Madalina Cerban ,
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
"iGenius: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea" - documentar despre cofondatorul Apple, difuzat în ţări din întreaga lume
Documentarul "iGenius: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea", gândit ca un omagiu adus cofondatorului Apple, va fi difuzat pe Discovery Channel în peste 210 ţări şi teritorii din întreaga lume, inclusiv în România, potrivit unui comunicat.
Urmărește
1355 afișări
"iGenius: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea" - documentar despre cofondatorul Apple, difuzat în ţări din întreaga lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Documentarul "iGenius: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea" va fi difuzat în premieră în România, pe Discovery Channel, duminică, 30 octombrie, de la ora 22.00.
Prezentat de Adam Savage şi Jamie Hyneman, gazdele programului "Vânătorii de mituri", documentarul "iGenius: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea" are o durată de o oră şi include interviuri cu nume de prestigiu din tehnologie, media şi entertainment.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Gabriel Cotabiță a murit la vârsta de 69 de ani
-
Prag depăşit. Peste 150.000 de români au votat în străinătate la alegerile prezidenţiale
-
Atenţionare de călătorie în Italia din cauza unei greve în transportul feroviar
-
În Schengen, dar cu controale la graniţă. Surse bulgare: controalele la frontierele terestre vor rămâne în vigoare timp de cel puţin şase luni după aderare. Excepţie pentru graniţa Bulgaria-Grecia
Câteva dintre acestea sunt: pionieri ai computerului personal, foşti angajaţi şi directori ai companiei Apple, printre care Lee Felsenstein, membru fondator al Homebrew Computer Club, Daniel Kottke, un prieten care a călătorit prin India împreună cu Jobs şi care ulterior a devenit unul dintre primii angajaţi ai Apple, şi John Draper, un inginer care l-a ajutat pe Jobs să pornească pe acest drum; jurnalişti, autori şi critici care au relatat despre Jobs şi inovaţiile sale, printre care corespondentul NBC Tom Brokaw, Joe Nocera (New York Times), criticul cultural Toure, Bill Werde (Billboard) şi Andrew Serwer (Fortune); oameni de ştiinţă şi profesori, printre care fizicianul Dr. Michio Kaku; muzicieni, regizori şi designeri ale căror domenii de activitate au fost complet schimbate datorită progreselor tehnologice realizate de Jobs. Printre aceştia se numără Stevie Wonder, Pete Wentz, dar şi artişti mai puţin celebri, care recunosc că succesele lor i se datorează lui Jobs şi inovaţiilor lui, ca de exemplu iTunes.
"Cineva a spus, cândva, că a păşi pe calea pe care ţi-au deschis-o alţii este perfect rezonabil. Ca urmare, toate progresele sunt realizate de oameni deloc rezonabili", a declarat prezentatorul Adam Savage. "Steve Jobs a fost un om deloc rezonabil. Nu a oferit publicului pur şi simplu ce îşi dorea acesta, ci a definit noi modalităţi în care ne putem gândi viaţa în spaţiul digital: productivitate, creativitate, muzică şi comunicare, media şi artă. Direct sau indirect, Steve Jobs a avut un impact asupra vieţii fiecăruia dintre noi", a mai spus Savage.
Programul "iGenius: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea" va fi difuzat de Discovery în peste 210 ţări şi teritorii din întreaga lume.
"iGenius: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea" este produs pentru Discovery Channel de către NBC Peacock Productions. Din partea Discovery Channel, producător executiv este Brooke Runnette; din partea Peacock Productions, producător executiv este Colleen Halpin. Tot pentru Peacock Productions, producători executivi mai sunt Knute Walker, Benjamin Ringe şi Aretha Marshall; Sharon Scott este director executiv de producţie.
Discovery Communications este una dintre cele mai mari companii din lume în domeniul producţiei de programe documentare, ajungând la peste 1,5 miliarde de abonaţi, din 210 ţări.
În România, Discovery Networks distribuie în prezent opt televiziuni: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel&Living, Discovery HD Showcase şi ID Investigation Discovery.
Steve Jobs a murit pe 5 octombrie, la vârsta de 56 de ani. Potrivit presei internaţionale, autorităţile locale au confirmat în 10 octombrie că Steve Jobs a murit în casa sa din Palo Alto (la sud de San Francisco), din cauza unui cancer la pancreas.
Citește pe alephnews.ro: Moscova nu are bani nici să câștige războiul cu Ucraina, nici să piardă. Care este situația economică a Rusiei
Citește pe www.zf.ro: Cutremur pe piaţa imobiliară: ”Preţurile se vor duce la cer în perioada următoare. Realitatea e că cei care nu îşi vor mai permite să cumpere vor sta cu chirie, cum se întâmplă şi în străinătate“ VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cutremur pe piaţa imobiliară: ”Preţurile se vor duce la cer în perioada următoare. Realitatea e că cei care nu îşi vor mai permite să cumpere vor sta cu chirie, cum se întâmplă şi în străinătate“ VIDEO
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
PROSPORT.RO
Ce a primit o clientă, după ce a comandat piept de pui în restaurantul lui Dani Oțil: „M-am îmbolnăvit pe loc”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe