- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (16.01.2014, 19:18)
- Dorina Călin
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Întâlnire cu Victor Rebengiuc, duminică, la librăria Humanitas de la Cişmigiu
Victor Rebengiuc, una dintre cele mai îndrăgite voci din portofoliul Humanitas Multimedia, va citi un fragment din "Povestiri de Ilf şi Petrov", cel mai recent audiobook înregistrat de actor, duminică, de la ora 17.00, la librăria Humanitas de la Cişmigiu din Capitală, informează un comunicat.
Urmărește
167 afișări
Victor Rebengiuc (Imagine: Theodor Pana/ Mediafax Foto)
Lectura va fi urmată de un dialog cu Mircea Vasilescu.
"Îmi place să citesc cu voce tare. Îmi amintesc cum, în liceu, profesorul de limba română mă punea să le citesc colegilor, în clasă, fragmentele literare din manual. A fost primul pas pe care l-am făcut către teatru, către cariera de actor", spune Victor Rebengiuc.
Printre audiobook-urile Humanitas Multimedia în lectura lui Victor Rebengiuc se numără: "Hagi Tudose", de Barbu Delavrancea, "O făclie de Paşte. La Hanul lui Mânjoală", de I. L. Caragiale, "În intimitatea secolului 19", de Ioana Pârvulescu, "Moartea lui Ivan Ilici", de Lev Tolstoi, "Pâlnia şi Stamate" de Urmuz, "Dama de pică", de Aleksandr Puskin, "Eduard şi Dumnezeu", de Milan Kundera, "Confesiunile unui cafegiu", de Gheorghe Florescu, "La ţigănci", de Mircea Eliade, "Meteahnă, Infamie şi Leac de criză", pe audiobook-ul "Leac de criză", de I. L. Caragiale, "Povestiri de Ilf şi Petrov".
ULTIMELE ȘTIRI
-
Trump cere Curții Supreme din SUA să suspende legea ce ar interzice TikTok-ul
-
Se întoarce obligativitatea purtării măştilor în mai multe spitale din Ţara Galilor
-
Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână
-
„Părintele fondator al AI” crede că tehnologia ar putea duce la dispariţia oamenilor în 10 ani
Victor Rebengiuc s-a născut pe 10 februarie 1933. A absolvit cursurile UNATC "I. L. Caragiale" din Bucureşti în 1956.
Printre rolurile sale din teatru se numără: Jim Curry, din "Omul care aduce ploaia", de R. Nash, în regia lui Liviu Ciulei, Pierre - "Nebuna din Chaillot", de J. Giraudoux, regia Liviu Ciulei, Walter Lee - "Un strugure în soare", de L. Hausburry, regia Lucian Pintilie, Orlando - "Cum vă place", de William Shakespeare, regia Liviu Ciulei, Tipătescu - "O scrisoare pierdută", de I. L. Caragiale, regia Liviu Ciulei, Lear - "Regele Lear", de William Shakespeare, regia Dragoş Galgoţiu, Marat - "Sade", de Peter Weiss, regia Silviu Purcărete, Claudius - "Hamlet", de William Shakespeare, regia Liviu Ciulei.
Printre filmele importante din cariera lui Victor Rebengiuc se numără "Pădurea spânzuraţilor", în regia lui Liviu Ciulei - premiat la Festivalul de la Cannes, în 1965 -, "Tănase Scatiu", în regia lui Dan Piţa, "De ce trag clopotele, Mitică?", în regia lui Lucian Pintilie, "Faleze de nisip", de Dan Piţa, "Moromeţii", de Stere Gulea (premii la festivalurile din San Remo - Italia şi Santarem - Portugalia), "Balanţa", de Lucian Pintilie, şi "Medalia de onoare", de Călin Netzer.
Citește pe alephnews.ro: Specialiștii britanici au realizat un plan alimentar pentru ultimele zile din an. Cum rămâi fresh până în 2025?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe