- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (16.06.2009, 18:59)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Jurnaliştii MEDIAFAX Irina Dârlea şi Ovidiu Vanghele, premiaţi la Ziua Agenţiilor de Presă
Jurnaliştii Irina Dârlea şi Ovidiu Vanghele, de la agenţia de presă MEDIAFAX, au câştigat premiile de la categoria "Cea mai bună depeşă de agenţie", respectiv "Jurnalism de investigaţie", la Gala Zilei Agenţiilor de Presă, care a avut loc marţi, la Bucureşti.
Urmărește
507 afișări
Ovidiu Vanghele, premiat la Ziua Agenţiilor de Presă (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)
Irina Dârlea a fost premiată la categoria "Cea mai bună depeşă de agenţie", cu materialul "Judecătoarea din dosarul Csibi Istvan a făcut circ în sala de judecată", în timp ce Ovidiu Vanghele a luat premiul pentru "Jurnalism de investigaţie", cu materialul "AC/DC la Bucureşti, foarte aproape de a fi o înşelătorie de 3 milioane de euro".
ULTIMELE ȘTIRI
-
Melania Trump nu respectă tradiţia: Prima doamnă nu se va întâlni cu Jill Biden la Casa Albă
-
Ion Cristoiu: Mă întrebam pe 14 noiembrie 2014: Sunt românii capabili, duminică, la al doilea tur, de o Revoluţie prin vot?
-
Trump deţine controlul deplin asupra guvernului, dar nu va obţine întotdeauna ceea ce doreşte
-
Cutremur joi dimineaţa în Arad
Irina Dârlea a mai luat şi în 2008 un premiu la Ziua Agenţiilor de Presă, fiind atunci distinsă la categoria "Cel mai bun reportaj".
La categoria "Cel mai bun comentariu de agenţie", câştigătoarea a fost Eliza Olteanu, de la agenţia de presă NewsIn, pentru materialul "PSD în 2009: între mirajul Cotrocenilor şi (in)certitudinea guvernării".
Mariana Nebesnea, de la NewsIn, a obţinut premiul la categoria "Cel mai bun documentar de agenţie", cu materialul "Rusia şi România se îndreaptă către «o căsătorie din interes»".
La secţiunea "Reportaj radio pornind de la o ştire de agenţie", premiul a fost acordat jurnalistei Tea Teodorescu, de la Radio ZU, pentru materialul "Câinii vagabonzi". Premiul la secţiunea omonimă pentru televiziune nu a fost acordat.
Premiul pentru articol de presă scrisă pornind de la o ştire de agenţie a fost acordat Lilianei Nicolae, de la Dilema Veche, pentru materialul "Cum se nasc rebeliunile - sau despre pământ în amintiri", bazat pe o ştire publicată de agenţia MEDIAFAX.
La categoria "Reportaj", premiul i-a fost acordat Cristinei Tatu, de la Agerpres, pentru materialul "Un taxi la genul feminin".
Pe de altă parte, la categoria "Interviu de agenţie", câştigător a fost Vlad Mixich de la Hotnews, cu un interviu cu actorul Marcel Iureş, publicat sub titlul "Suntem un imperiu lingvistic".
Pentru "Feature", premiul i-a revenit Denisei Soare, de la NewsIn, pentru materialul "Notarii sunt avantajaţi de prevederile introduse în Codul Civil de Parlament, susţin ONG-urile", în timp ce premiul pentru promovarea ştiinţei i-a fost acordat lui Sorin Blada, de la Agerpres, pentru "Oase ale unui dinozaur, descoperite în premieră la Tustea".
Premiul pentru Debut i-a fost acordat Alinei Iosub şi Violetei Cincu, de la CuzaNet, agenţie de presă a studenţilor la jurnalism de la Universitatea Ioan Cuza din Iaşi, pentru materialul "Oameni care au o singură dorinţă: să nu moară în întuneric". La aceeaşi categorie a mai fost premiat şi George Gurescu, tot de la CuzaNet, pentru "Ultimele Bocitoare".
În cadrul Zilei Agenţiilor de Presă, editura Tritonic a lansat volumul "Ziua agenţiilor de presă 2008", coordonat de Bogdan Hrib, care conţine transcrierea discuţiilor de la ediţia de anul trecut a evenimentului.
Ziua Agenţiilor de Presă 2009 a avut loc la Sala Tinerimea Română din Bucureşti şi a reunit jurnalişti din agenţiile de presă, dar şi din presa scrisă, radio, tv şi online.
Citește pe alephnews.ro: Neom, cel mai ambiţios proiect al Arabiei Saudite, se confruntă cu probleme. Directorul general a renunțat la funcție după șase ani
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 08:09
LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 995. Ucraina neagă acuzaţiile privind dezvoltarea de arme nucleare / Biden şi Xi se pregătesc pentru discuţii privind sprijinul Chinei pentru Rusia
-
astăzi, 08:09
Peste 800 de milioane de oameni suferă de diabet, boala care ameninţă mai ales ţările sărace