Lana Del Rey s-a căsătorit cu partenerul său, un ghid turistic în Louisiana

Cântăreaţa Lana Del Rey, în vârstă de 39 de ani, s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene, un ghid turistic din Louisiana.

Urmărește
291 afișări
Imaginea articolului Lana Del Rey s-a căsătorit cu partenerul său, un ghid turistic în Louisiana

Sursa foto: Instagram / @honeymoon

Cântăreaţa Lana Del Rey, în vârstă de 39 de ani, s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene, un ghid turistic în vârstă de 49 de ani, în Louisiana, scrie Sky News. Cuplul ar fi obţinut o licenţă de căsătorie în parohia Lafourche luni, iar ceremonia a avut loc trei zile mai târziu.

Imagini publicate de Daily Mail o arată pe Lana Del Rey, al cărei nume real este Elizabeth Woodridge Grant, purtând o rochie albă în zona unde lucrează soţul său, în Des Allemandes, la sud de New Orleans.

Del Rey nu a comentat public evenimentul. Cei doi s-au cunoscut în 2019, când artista a postat pe reţelele de socializare imagini dintr-un tur organizat de Dufrene, însoţite de mesajul: „Jeremy m-a lăsat să fiu căpitan la Arthur's Air Boat Tours x”.

Arthur's Air Boat Tours oferă excursii prin mlaştinile locale, iar site-ul companiei menţionează că turiştii pot vedea „300 de specii de păsări” şi „aligatorii de aproape”. Conform profilului său, Dufrene a lucrat anterior într-o fabrică chimică şi a început să facă tururi după ce şi-a obţinut licenţa de căpitan.

Cuplul a fost văzut împreună la festivalul Reading şi Leeds din această vară, unde Del Rey a fost cap de afiş. Anterior, cântăreaţa a avut o relaţie de trei ani cu muzicianul scoţian Barrie-James O'Neill.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici