Laura Cosoi, dans lasciv cu Toto Dumitrescu, sărut pasional cu Jorge şi un slalom permanent printre bărbaţi, în „Retreat Vama Veche”

Urmărește
1016 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi, dans lasciv cu Toto Dumitrescu, sărut pasional cu Jorge şi un slalom permanent printre bărbaţi, în „Retreat Vama Veche”

Laura Cosoi, dans lasciv cu Toto Dumitrescu, sărut pasional cu Jorge şi un slalom permanent printre bărbaţi, în „Retreat Vama Veche”

Laura Cosoi are o relaţie în trei, pasională şi lipsită de inhibiţii, cu Jorge şi Toto Dumitrescu în acelaşi timp şi este deschisă la orice altă prezenţă masculină care poate apărea în viaţa ei şi îi poate oferi ceea ce îşi doreşte: un copil şi încredere în bărbaţi. Spectacolul parcursului ei colorat, iubăreţ şi fără prejudecăţi, dar şi povestea presărată cu traume, succese profesionale, prietenii şi drag de viaţă ale personajului Dana, interpretat de Laura Cosoi în lungmetrajul „Retreat Vama Veche” pot fi savurate începând cu 18 octombrie, în cinematografele din toată ţara, cu distribuţia semnată de Vertical Entertainment.     

          Un dans lasciv şi fierbinte cu Toto Dumitrescu, un sărut pasional cu Jorge, un joc al seducţiei cu instructorul de yoga interpretat de Daniel Nuţă, o răfuială verbală, plină de însemnătate şi substraturi cu Ovidiu Niculescu, întâlniri cu replici acide şi accese de răzbunare cu Mihai Popescu, tatăl său din film, sunt doar o parte dintre semnalele de disfuncţionalitate ale persoanjului Dana în relaţiile cu bărbaţii, din filmul Retreat Vama Veche, regizat de Petre Năstase, cu scenariul scris de Ovidiu Niculescu. Însă toate apucăturile, nuanţele şi defectele Danei ajung să fie justificate şi chiar îndrăgite odată ce i se dezvăluie în film, printre hohote de râs, dovezi de prietenie şi reacţii revelatoare, povestea de viaţă, suferinţele, dar şi calităţile magnetice.

           „Dana este o carieristă, o femeie puternică, ambiţioasă, cu mare încredere în ea, dar extrem de nefericită. Are un background profund, cu părinţi care s-au despărţit, cu un tată pe care îl acuză că şi-a părăsit familia şi cu o mare neîncredere în bărbaţi pe care ajunge să îi învârtă pe degete, deşi în acelaşi timp are nevoie de adoraţia lor. Marele regret al vieţii ei este că nu a reuşit să devină mamă şi îşi doreşte să facă un copil cu orice preţ, indiferent de circumstanţe sau de calitatea şi numărul persoanelor care o pot ajuta să-şi atingă acest vis.”, explică Laura Cosoi substraturile Danei, un personaj care nu-i seamănă, dar în care se vor regăsi cu siguranţă nenumărate femei de succes din România.    

          Pentru actriţa Laura Cosoi, personajul Dana i-a adus, pe lângă construcţia unui rol pitoresc şi filmările memorabile cu prietenele ei din viaţa reală Ada Condeescu şi Adela Popescu şi cu o echipă ca o familie, şi un arc în timp, care a dus-o cu gândul la personajul Adina, primul rol de comedie pe care l-a jucat într-un serial românesc, dar şi la orele şi anii de dans din copilărie care au ajutat-o să aducă un plus de senzualitate în parte dintre secvenţele fierbinţi pe care le-a avut de jucat.  

          „Mi-a plăcut mult să lucrez acest personaj, nu mi-aş fi putut imagina citind scenariul că aş fi putut fi altcineva în afară de Dana. Mi se pare foarte colorat şi extrem de iubibil personajul. Cred că, pe alocuri, daca aş face un arc în timp, Dana ar putea fi Adina din La Bloc, care a ajuns, iată, la maturitate. Poate şi faptul că are două prietene, aşa cum avea şi Adina şi toată povestea este, aşa cum era şi aceea, foarte credibilă, autentică, amuzantă şi bine scrisă. Mi se pare că tot ce am făcut până acum, de la dans, actorie, până la fiecare rol avut sau emisiune prezentată, m-a ajutat să fiu o Dana, deşi cam zbuciumată, teribil de haioasă şi magnetică. Abia aştept să-mi spună asta şi toţi cei care vor merge în Retreat, la cinematograf, via Vama Veche😊.”, mărturiseşte Laura Cosoi pentru care filmul Retreat Vama Veche a fost, sub tuşa artistică şi umană a regizorului Petre Năstase, de la prima şi până la ultima zi de filmare, o infuzie de distracţie, prietenie, nostalgie şi dor de cele mai frumoase şi liniştite vremuri.

          Tot ca o declaraţie de adoraţie pentru femeia modernă, cu toate particularităţile ei, cel mai recent trailer al filmului „Retreat Vama Veche” s-a construit pe piesa „Mai frumoasă”, interpretată de artista Lidia Buble ca tribut pentru Laura Stoica, ce va fi şi parte însemnată a coloanei sonore a lungmetrajului ce va fi distribuit de Vertical Entertainment, din 18 octombrie, în cinematografele din întreaga ţară.  

          „Retreat Vama Veche” îi are în distrubuţie, alături de Laura Cosoi, Ada Condeescu, Adela Popescu, Radu Vâlcan şi Răzvan Fodor, şi pe pe Mihai Mărgineanu, Daniel Nuţă, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Ştefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestriţu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu.

Mai multe despre distribuţia şi povestea filmului se regăsesc pe canalele oficiale ale acestuia https://www.instagram.com/retreat_vamaveche/?hl=en, pe site-ul https://retreatvamaveche.ro/, dar şi pe canalele actorilor din distribuţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici