Liam Payne avea droguri în organism în momentul decesului - surse

Fostul membru al trupei One Direction, Liam Payne, avea în organism mai multe droguri, inclusiv cocaină şi metamfetamină, în momentul în care a căzut de la balconul unui hotel din Argentina, potrivit unor surse argentiniene familiarizate cu primele rapoarte toxicologice, scrie The Guardian.

Urmărește
124 afișări
Imaginea articolului Liam Payne avea droguri în organism în momentul decesului - surse

Sursa foto: Hepta

Cântăreţul britanic şi fostul membru One Direction a murit săptămâna trecută, la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul al treilea al unei camere de hotel din Buenos Aires.

ABC News şi TMZ au scris că un cocktail de droguri numit „cocaină roz” - care conţine metamfetamină, ketamină şi MDMA - a fost găsit în timpul unei autopsii parţiale, împreună cu cocaină şi benzodiazepină. Ambele publicaţii au citat surse anonime familiarizate cu testele preliminare.

Associated Press a relatat că un oficial anonim a declarat că raportul toxicologic preliminar sugerează dovezi ale expunerii la cocaină, dar a subliniat că aceste rezultate iniţiale nu oferă date exacte cu privire la cantitate.

Rezultatele toxicologice finale nu sunt aşteptate să fie făcute publice înainte de câteva săptămâni.

Procuratura din Argentina investighează cazul.

Autopsia lui Payne a concluzionat că leziunile traumatice care i-au cauzat decesul au fost consecvente cu căderea sa de la etaj. Procurorii au exclus orice altă persoană implicată.

Anchetatorii argentinieni au găsit ceea ce păreau a fi stupefiante şi alcool împrăştiate printre obiectele sparte şi mobila din camera de hotel a lui Payne.

Anchetatorii încearcă, de asemenea, să afle cine i-ar fi vândut lui Payne drogurile pe care le-a consumat la hotel. Poliţia a luat declaraţii de la cel puţin trei angajaţi ai hotelului, precum şi de la două femei care au vizitat camera de hotel a lui Payne cu câteva ore înainte de moartea sa.

Funeraliile urmează să fie organizate în Anglia, unde duminică sute de fani înfocaţi ai trupei One Direction s-au adunat pentru a-l plânge pe muzician.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici