Linkin Park se reinventează cu o nouă solistă, după moartea lui Chester Bennington

  • Linkin Park a anunţat că va reveni pe scenă, după moartea lui Chester Bennington, cu o nouă voce.
  • Trupa va începe un turneu internaţional, dar promite şi un nou album, în noiembrie, lansând o primă piesă.
Urmărește
381 afișări
Imaginea articolului Linkin Park se reinventează cu o nouă solistă, după moartea lui Chester Bennington

Sursa foto: X

Trupa Linkin Park a anunţat joi un nou turneu mondial, primul după moartea solistului Chester Bennington, din 2017, scrie publicaţia Rolling Stone.

Turneul va începe pe 11 septembrie la Kia Forum, din Los Angeles, SUA.

Mai mult, Linkin Park au dezvăluit numele noii soliste, Emily Armstrong, venită de la trupa Dead Sara.

Totodată, producătorul şi compozitorul Colin Brittain este noul toboşar al formaţiei.

Pe lângă turneu, cei de la Linkin Park au lansat prima piesă din ultimii şapte ani, „The Emptiness Machine”, piesă care a fost prezentată într-un livestream dedicat anunţului noului lor album, From Zero, care va fi lansat pe 15 noiembrie.

Turneul mondial From Zero va include concerte în oraşe precum Los Angeles, New York, Hamburg, Londra, Seul şi Bogota.

Mike Shinoda, co-fondatorul trupei, a spus anterior că moartea lui Bennington a pus trupa faţă în faţă cu o decizie dificilă, dar revenirea pe scenă, într-o nouă formulă, demonstrează dorinţa rockerilor de a merge mai departe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici