- Home
- Cultură-Media
- ARAD, (19.06.2014, 14:05)
- Pacala Dana , Marian Buga
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Logo-ul Aradului în competiţia Capitală Culturală Europeană, promovat pe clădiri şi poduri - FOTO
Logo-ul Aradului în competiţia pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021 - o stea cu şase colţuri stilizată, simbolizând Cetatea Aradului - va fi promovat pe clădiri din oraş, pe poduri, dar şi pe diverse produse, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Urmărește
334 afișări
Logo-ul Aradului în competiţia Capitală Culturală Europeană, promovat pe clădiri şi poduri
Reprezentanţii Asociaţiei "Arad - Capitală Culturală Europeană 2021" şi ai Primăriei Arad au anunţat, joi, câştigătorul concursului lansat pentru logo, pentru care a fost oferit un premiu de 10.000 de lei, acesta fiind un artist local.
În competiţie au intrat 55 de proiecte de logo, iar juriul a ales ca simbolul arădenilor în competiţie să fie o stea cu şase colţuri stilizată, reprezentând Cetatea Aradului.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
Creaţia îi aparţine artistului plastic arădean Sorin Neamţu, care a refuzat să ridice premiul în bani, luând decizia să doneze suma asociaţiei pentru organizarea unor evenimente de promovare a candidaturii oraşului.
Reprezentanţii municipalităţii şi ai asociaţiei au anunţat că acest logo va fi promovat intens, inclusiv pe clădiri, dar şi pe poduri, unde vor fi montate aceste stele stilizate, sub forma unor mori de vânt uriaşe. De asemenea, vor fi imprimate pe căni, tricouri şi pe orice alte materiale promoţionale din cadrul competiţiei.
Andrei Ando, membru fondator al Asociaţiei "Arad - Capitală Culturală Europeană 2021", a declarat că în competiţia paralelă deschisă pentru stabilirea unei mascote s-au înscris 16 proiecte, care însă "nu au adus satisfacţie", motiv pentru care alte propuneri sunt aşteptate până în 15 august. Şi câştigătorul concursului pentru mascotă ar urma să primească 10.000 de lei.
În luna aprilie, Primăria Arad anunţa că va oferi două premii de câte 10.000 de lei pentru câştigătorii unei competiţii în urma căreia vor fi stabilite logo-ul şi mascota proiectului "Arad - Capitală Culturală Europeană 2021", banii fiind asiguraţi din bugetul local.
"Intenţia noastră este aceea de a contura identitatea vizuală a proiectului nostru, al cărui scop îl reprezintă dobândirea titlului de Capitală Culturală European"”, declara, atunci, Andrei Ando.
El preciza că se caută "elementele care să definească Aradul ca o comunitate dinamică".
Municipiul Arad îşi va depune dosarul de candidatură pentru titlul de Capitală Culturală Europeană - 2021 prin intermediul unei asociaţii care are sediu şi angajaţi plătiţi de municipalitate şi care va promova proiectul.
În martie 2013, oraşul Arad şi-a lansat candidatura la titlul de Capitală Culturală Europeană - 2021, evenimentul având loc la Bruxelles, la Parlamentul European, în prezenţa a peste 300 de invitaţi, între care europarlamentari şi membri ai Comitetului Regiunilor.
Evenimentul de promovare a candidaturii a avut loc sub denumirea "Arad, cetate europeană a diversităţii culturale" şi a cuprins prezentarea a două filme documentare despre municipiu şi minorităţile care trăiesc în oraş, dar şi o expoziţie de fotografii şi picturi intitulată "Aradul cultural - expresie a coexistenţei interetnice".
Citește pe alephnews.ro: Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Jennifer Lopez dezvăluie „dificultățile” pe care le întâmpină ca părinte care are gemeni: „Vrei să dai tot ce ai mai bun pentru ei. Vrei să îi ridici”
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe