- Home
- Cultură-Media
- NEW YORK, (21.07.2009, 14:27)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Luna poate fi explorată virtual
Google a celebrat împlinirea a 40 de ani de la momentul în care oamenii au făcut primii paşi pe Lună prin introducerea în programul său Google Earth a posibilităţii de explorare a satelitului şi prin afişarea unui logo special pentru această ocazie pe pagina motorului de căutare.
Urmărește
35 afișări
Luna poate fi explorată virtual (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
În afară de Pământ, Google Earth, program care este gratuit la dispoziţia utilizatorilor, mai include posibilităţi de explorare a cerului şi a planetei Marte.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Ai drum bun pe A7: S-a deschis Lotul 1 Dumbrava – Mizil de pe autostrada Ploieşti – Buzău
-
Kelemen Hunor: Trebuie stabilit calendarul prezidenţialelor, nu mai târziu de luna aprilie
-
Drulă: Vom lupta cu minciuna. Începem cu un vot împotriva acestui guvern
-
Bolojan: Că ne place, că nu ne place, una din primele decizii bune este să votăm acest guvern
Pentru noua funcţie, presupunând explorarea Lunii, Google a integrat în programul său videoclipuri ale NASA filmate pe satelitul natural, plus o serie de fotografii panoramice.
Asociat la lansarea acestui voiaj virtual, Buzz Aldrin, al doilea om care a pus piciorul pe Lună, şi astronautul Jack Schmitt propun şi diverse itinerarii internauţilor.
În plus, în timpul explorării virtuale, există posibilitatea observării obiectelor lăsate pe lună de diverse misiuni spaţiale.
"Acest instrument va permite milioanelor de persoane să înţeleagă mai bine spaţiul şi Luna", a declarat Anousheh Ansari, prima femeie turist spaţial.
Aplicaţia este rodul colaborării strânse dintre NASA şi Google.
Citește pe alephnews.ro: Pariul politic al lui Elon Musk: Cum a devenit Tesla a opta cea mai valoroasă companie din lume
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Warren Buffett a spus cândva că o casă poate să fie un coşmar dacă ochii cumpărătorului sunt mai mari decât portofelul său. Totuşi, crede că investiţia sa de 31.500 de dolari este una dintre cele mai bune
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Când a descoperit Mircea Diaconu că suferă de cancer. A ținut totul... Fiica lui rupe tăcerea
CANCAN.RO
Care este orașul din România care oferă 50% reducere la impozitele locale pentru donatorii de sânge
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe