Magnatul Murdoch şi bătălia secretă cu copiii nemulţumiţi. Litigiul ajunge la toamnă în instanţă

În centrul conflictului se află răspunderea pentru soarta televiziunii şi a ziarelor, lăsată în mod surprinzător doar în grija fiului cel mare, Lachlan.

Urmărește
667 afișări
Imaginea articolului Magnatul Murdoch şi bătălia secretă cu copiii nemulţumiţi. Litigiul ajunge la toamnă în instanţă

The New York Times a anunţat că are noutăţi despre o bătălie juridică în desfăşurare în cadrul familiei Murdoch, care va aduce pe toată lumea în sala de judecată, încă din toamnă.

Angajat în manevre pentru a predetermina viitorul propriului imperiu mediatic, Rupert Murdoch s-a trezit implicat într-un război secret împotriva a trei dintre propriii săi copii, moştenitori. El le-ar diminua rolul în averea familiei.

Semnele erau de la sfârşitul anului, când Murdoch a schimbat în mod surprinzător condiţiile pentru a garanta doar fiului său cel mare, Lachlan, conducerea reţelelei de televiziune şi ziare.

Copiii „alungaţi” s-ar fi opus tatălui lor, ducându-l în judecată, iar moştenitorul a fost băgat în oală cu părintele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici