Mediafax Foto - Best of 2011: Cele mai bune fotografii de presă ale anului 2011 - GALERIE FOTO

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, a realizat o retrospectivă a celor mai bune 50 de imagini ale anului 2011, care pot fi văzute pe site-ul www.mediafaxfoto.ro.

1934 afișări
Imaginea articolului Mediafax Foto - Best of 2011: Cele mai bune fotografii de presă ale anului 2011 - GALERIE FOTO

Mediafax Foto - Best of 2011 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Mediafax Foto - Best of 2011 cuprinde o selecţie a celor mai reuşite 50 de imagini realizate în acest an de fotoreporterii şi de colaboratorii agenţiei Mediafax.

Imaginile surprind evenimente importante ale anului 2011, de la revoltele din Egipt, până la paradele de Ziua Naţională a României. Din selecţie fac parte fotografii de la inaugurarea noului stadion National Arena, meciurile lui Lucian Bute, concertul Bon Jovi de la Bucureşti, aniversarea Regelui Mihai I, dar şi de la vizita lui Jean-Claude Van Damme la penitenciarul Jilava.

GALERIE FOTO

Vezi aici mai multe fotografii Mediafax Foto din anul 2011

Nu în ultimul rând, în această selecţie se regăseşte şi imaginea care a primit în reţelele de socializare numele de "fotografia anului în România", care-l surprinde pe preşedintele Traian Băsescu râzând în mijlocul a peste 50 de preoţi, imediat după slujba de canonizare a mitropolitului Andrei Şaguna.

Majoritatea imaginilor din selecţia Mediafax Foto - Best of 2011 se vor regăsi şi în albumul Mediafax Foto 2010-2011, care urmează să fie lansat în următoarea perioadă.

Mediafax Foto este liderul pieţei româneşti de fotografie de presă. Departamentul foto al Mediafax dispune de o reţea de fotografi profesionişti şi furnizează zilnic cel mai consistent flux românesc de fotografie de eveniment. Din 2003, Mediafax Foto este distribuitorul exclusiv pentru România al serviciului fotografic AFP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici