Mediafax reuneşte toate serviciile pentru mass-media pe site-ul www.news.mediafax.biz

Mediafax, cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România, lansează, vineri, a doua versiune a site-ului www.news.mediafax.biz, care integrează toate serviciile adresate mass-media şi oferă utilizatorilor noi funcţionalităţi.

Urmărește
22 afișări
Imaginea articolului Mediafax reuneşte toate serviciile pentru mass-media pe site-ul www.news.mediafax.biz

Mediafax reuneşte toate serviciile pentru mass-media pe site-ul www.news.mediafax.biz

Astfel, www.news.mediafax.biz este primul site pentru mass-media prin care utilizatorii au acces la informaţii integrate despre un eveniment, în format text şi audio, la care se adaugă preview-uri ale imaginilor Mediafax Foto de la acelaşi eveniment.

Abonaţii Mediafax găsesc de acum înainte pe www.news.mediafax.biz o serie de servicii - Audio, Arhiva audio, Arhiva text şi Ştiri în limba maghiară - furnizate anterior prin intermediul unor platforme diverse. Astfel, ei au acces mai uşor la înregistrările audio noi publicate de Mediafax, la arhiva audio şi la cea de ştiri text. Arhiva audio include declaraţii înregistrate de jurnaliştii Mediafax începând din 2005, în timp ce arhiva de ştiri text conţine peste 1 milion de ştiri interne şi externe, din 1994 până în prezent.

Totodată, versiunea a doua a site-ului include serviciul Biografii, ce reuneşte peste 1.000 de biografii ale unor personalităţi române şi străine din toate domeniile, în timp ce serviciul Calendar oferă o variantă nouă de vizualizare pentru secţiunile Remember, conţinând 7.000 de evenimente importante din toate domeniile, şi Aniversări, ce cuprinde 3.000 de zile de naştere ale unor personalităţi în viaţă, zile naţionale şi sărbători din calendarul creştin.

Site-ul www.news.mediafax.biz face şi conexiunea între ştirea text despre un eveniment şi imaginile Mediafax Foto realizate la acelaşi eveniment. Astfel, utilizatorii pot vedea, la finalul ştirii, preview-uri ale fotografiilor pe acelaşi subiect, pe care le pot descărca de pe www.mediafaxfoto.ro.

De asemenea, www.news.mediafax.biz le dă utilizatorilor posibilitatea de a face concomitent căutări complexe după mai multe criterii (cuvânt-cheie, dată/interval, domeniu, serviciu), nu numai în baza de ştiri de actualitate în format text şi audio, ci şi în arhiva de ştiri şi în cea de declaraţii audio.

"În prezent, www.news.mediafax.biz este cel mai complex site de informaţie pentru mass-media din România. Prin intermediul său, mass-media, instituţiile publice şi companiile au acces direct la peste 500 de ştiri transmise zilnic de Mediafax, la înregistrările audio publicate în fiecare zi, precum şi la arhiva de ştiri text şi audio. În plus, site-ul le permite jurnaliştilor să identifice uşor cele mai potrivite imagini de la un eveniment", spune Gabriela Ralea, Unit Manager Mass-Media News.

Site-ul www.news.mediafax.biz a fost lansat în ianuarie 2008, cu scopul de a deveni unica platformă de transmitere a informaţiilor Mediafax către clienţii mass-media. Site-ul permite transmiterea informaţiilor în timp real, reducând drastic timpul dintre publicarea ştirilor de către editorii Mediafax şi vizualizarea acestora de către clienţi.

Site-ul oferă acces la fluxurile Politic Intern, Politic Extern, Economic, Social-Eveniment, Externe, Speciale, Intelligence, Sport, Life, Moldova News, Transilvania News, Ştirile zilei, Web General, Web Economic, Web Life, Web Sport, Week-end şi Ştiri în limba maghiară, cărora li se adaugă serviciile Comunicate, Comunicate electorale, Calendar, Audio, Arhivă audio, Arhivă text şi Biografii. www.news.mediafax.biz se actualizează automat, astfel încât, după înregistrare, utilizatorul vizualizează imediat cele mai recente informaţii publicate de redacţia Mediafax.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România, lider pe această piaţă din 1995. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din România, MediaPro, şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declararaţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează şi consumatorilor finali, prin www.mediafax.ro. Mediafax este prima agenţie de presă din România care şi-a exportat modelul de business, prin lansarea agenţiei Mediafax din Cehia, în iunie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici