Mediafax.ro lansează o secţiune dedicată alegerilor locale 2008

Mediafax, cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România, lansează, vineri, 18 aprilie, secţiunea Alegeri Locale 2008 de pe site-ul www.mediafax.ro, ce conţine informaţii în timp real despre alegeri, dar şi jocuri şi sondaje pe temele principale ale campaniei.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Mediafax.ro lansează o secţiune dedicată alegerilor locale 2008

Mediafax.ro lansează o secţiune dedicată alegerilor locale 2008

Noua secţiune le dă vizitatorilor posibilitatea de a se informa despre alegerile locale de la 1 iunie prin intermediul ştirilor Mediafax, dar şi de a-şi exprima opinia pe diferite subiecte propuse de redacţia www.mediafax.ro şi de a se distra cu jocuri dezvoltate special pentru secţiunea online de către Divizia Games a MediaPro Interactiv.

Primul joc disponibil "Fii şofer în Bucureşti!" - este inspirat din problema traficului din Capitală. Jucătorii sunt invitaţi să-şi testeze răbdarea şi atenţia la volan. Într-o intersecţie aglomerată, ei trebuie să fluidizeze circulaţia sincronizând semafoarele şi respectând, totodată, regulile de prioritate pentru ambulanţe şi maşini de poliţie. Cei mai buni şoferi virtuali au, în total, 20 de nivele de joc şi pot intra într-un top 10 al jucătorilor pe baza scorurilor obţinute.

Secţiunea Alegeri Locale 2008 include şi o hartă interactivă a României, care îi ajută pe vizitatorii site-ului să îşi aleagă oraşele pentru care vor să afle numele candidaţilor la postul de primar, precum şi CV-urile lor. Aceste informaţii vor fi actualizate pe măsura ce se anunţă candidaturile.

"Prin noua secţiune, le propunem utilizatorilor site-ului să facă politică virtuală înainte de alegeri, punându-le la dispoziţie mai multe instrumente: un joc inspirat de o problemă cu care bucureştenii se confruntă zi de zi, sondaje pe teme de interes, informaţii despre candidaţii la primărie din întreaga ţară şi ştiri în timp real despre alegerile locale", spune Irinel Bucur, Business Unit Manager www.mediafax.ro.

Secţiunea Alegeri Locale 2008 îi conectează astfel pe vizitatori la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului în România.

Pe 1 iunie, data primului tur de scrutin, utilizatorii www.mediafax.ro vor putea afla în timp real informaţii despre desfăşurarea alegerilor, estimări privind prezenţa la urne şi rezultatele scrutinului.

Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro. Site-ul furnizează în timp real conţinut multimedia - ştiri text, fotografii, înregistrări audio şi video - şi cuprinde funcţionalităţi specifice web 2.0. Astfel, site-ul are feed RSS, dă posibilitatea utilizatorilor să îşi posteze propriul conţinut şi prezintă ştirile zilei ierarhizate din trei perspective: a jurnaliştilor Mediafax, a comunităţii utilizatorilor www.mediafax.ro şi a fiecărui utilizator în parte. www.mediafax.ro se adresează internauţilor care vor să fie conectaţi în timp real la actualitate, fiind spaţiul ideal pentru o experienţă multimedia a evenimentelor zilei. În 2007, www.mediafax.ro a câştigat premiul Internetics pentru cel mai bun site de ştiri.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din România, MediaPro, şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declararaţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici