Medicul acuzat de moartea lui Matthew Perry din Friends riscă 10 ani de închisoare. Va pleda vinovat

Unul dintre medicii care s-a numărat printre cele cinci persoane acuzate de moartea prin supradoză a starului din serialul „Friends”, Matthew Perry, va fi judecat miercuri pentru acuzaţia de distribuire ilegală a medicamentului ketamină. Se aşteaptă ca acesta să pledeze vinovat, potrivit Reuters.

Urmărește
104 afișări
Imaginea articolului Medicul acuzat de moartea lui Matthew Perry din Friends riscă 10 ani de închisoare. Va pleda vinovat

Medicul acuzat de moartea lui Matthew Perry din Friends riscă 10 ani de închisoare. Va pleda vinovat

Mark Chavez a semnat un acord cu procurorii pentru a pleda vinovat la o singură acuzaţie de conspiraţie pentru distribuirea ketaminei, un anestezic cu acţiune scurtă şi proprietăţi halucinogene.

Chavez este programat să se prezinte la Tribunalul Districtual al SUA din Los Angeles miercuri, la ora locală 10:00 (20:00 ora României), pentru a-şi depune pledoaria. La pronunţarea sentinţei, acesta ar putea primi până la 10 ani de închisoare.

Un alt medic acuzat în acest caz, Salvador Plasencia, a pledat nevinovat, la fel ca şi coacuzata Jasveen Sangha, despre care autorităţile au spus că a fost un furnizor ilicit al drogului şi era cunoscută drept „regina ketaminei”. Cei doi urmează să fie judecaţi în martie.

Perry a murit la vârsta de 54 din cauza „efectelor acute” ale ketaminei şi a altor factori care l-au făcut să îşi piardă cunoştinţa şi să se înece în jacuzzi, potrivit unui raport de autopsie din decembrie 2023. Actorul a recunoscut public că a abuzat de substanţe timp de zeci de ani, inclusiv în timpul anilor în care a jucat rolul lui Chandler Bing în serialul de televiziune de succes „Friends” din anii 1990.

Matt Binninger, avocatul lui Chavez, a declarat în august că clientul său „face tot ce îi stă în putinţă pentru a coopera, pentru a ajuta în această situaţie”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici