Mesajul trimis de Taylor Swift după atacul de la Liverpool. Cântăreaţa, în stare de şoc

Taylor Swift a spus că a fost „complet şocată” de masacrul care a avut loc ieri în oraşul englez Southport, în care două fetiţe au fost ucise şi alte nouă au fost rănite în timpul unui curs de yoga şi dans destinat elevilor de şcoală primară şi inspirat de muzica celebrei vedete pop americane.

Urmărește
923 afișări
Imaginea articolului Mesajul trimis de Taylor Swift după atacul de la Liverpool. Cântăreaţa, în stare de şoc

Mesajul trimis de Taylor Swift după atacul de la Liverpool. Cântăreaţa, în stare de şoc

„Oroarea atacului de ieri m-a copleşit”, a declarat cântăreaţa pe profilul ei de Instagram, subliniind că victimele „erau doar copii la o lecţie de dans” şi recunoscând că a fost atât de şocată, încât nu a ştiut cum să-şi exprime solidaritatea faţă de familiile afectate.

Între timp, postul de televiziune britanic ITV a distribuit un videoclip în care arată arestarea tânărului de 17 ani.

În Southport, aflat la marginea zonei metropolitane Liverpool, două fetiţe au fost ucise şi alte nouă au fost rănite, dintre care şase sunt în stare critică, la fel ca cei doi adulţi care au intervenit în încercarea de a le salva de furia atacatorului

În videoclip, filmat de o cameră amplasată la intrarea unei case, atacatorul purtând un hanorac verde cu glugă şi o mască poate fi văzut rătăcind prin faţa unei case din zona rezidenţială a atacului.

După câteva secunde, a fost înconjurat de patrule de poliţişti înarmaţi care l-au arestat fără dificultate. Potrivit The Guardian, tânărul atacator ajunsese pe strada unde a avut loc masacrul într-un taxi şi a plecat fără să plătească.

Apoi, a intrat în spaţiul în care se desfăşura un curs de yoga şi dans deschis elevilor din ciclul primar şi inspirat de muzica starului pop american Taylor Swift.

Dramatismul situaţiei a fost accentuat de faptul că masacrul a avut loc cu puţin timp înainte de sfârşitul lecţiei, când părinţii au venit să-şi adune copiii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici