Mircea Bravo, Costel şi Maria Popovici joacă într-o comedie „mortală”! Vezi trailer-ul oficial Moartea în vacanţă

Bravo Films lansează trailer-ul oficial pentru cel mai nou lungmetraj, Moartea în vacanţă, o comedie spumoasă cu un subiect inedit, avându-i în rolurile principale pe îndrăgiţii actori Mircea Bravo, Costel Bojog şi Maria Popovici.

Urmărește
188 afișări
Imaginea articolului Mircea Bravo, Costel şi Maria Popovici joacă într-o comedie „mortală”! Vezi trailer-ul oficial Moartea în vacanţă

Mircea Bravo, Costel şi Maria Popovici joacă într-o comedie „mortală”! Vezi trailer-ul oficial Moartea în vacanţă

După succesul primelor două producţii ale casei Bravo Films, Mirciulică şi Nuntă pe bani, echipa condusă de Mircea Bravo & Cristian Ilişuan aduce pe marile ecrane o nouă poveste captivantă şi plină de umor. Filmul Moartea în vacanţă este inspirat dintr-o întâmplare reală, povestită de unul dintre membrii echipei Bravo Films – si anume, o familie aflată în vacanţă în Grecia se vede pusă în faţa unei situaţii neaşteptate: moartea subită a bunicii şi decizia de a o transporta clandestin în România. Această poveste a devenit punctul de plecare pentru o comedie savuroasă despre cârdăşie, moarte şi speranţa moştenirii unei averi.

Distribuţia şi povestea

Filmul îi urmăreşte pe Adrian (Mircea Bravo), Mihăiţă (Costel Bojog) şi Patricia (Maria Popovici) în peripeţiile lor pline de haz, pe măsură ce încearcă să intre în graţiile Rodicăi (Mihaela Deceanu), o bătrână bogată şi singură, în speranţa că vor moşteni averea acesteia. Ceea ce urmează este o serie de situaţii comice şi neaşteptate, pline de contraste între tragicul morţii şi hilarul unor circumstanţe imposibil de evitat.

Producţia

Filmările au avut loc pe parcursul unei luni şi jumătate în locaţii spectaculoase precum Insula Poros din Grecia, Veliko Tarnovo din Bulgaria, Cluj şi Giurgiu în România. Colaborarea dintre echipa Bravo Films şi comunităţile locale a fost excelentă, echipa de producţie având ocazia să se bucure de un mediu de lucru relaxant şi productiv, reflectându-se în calitatea finală a filmului.

Ne-a plăcut tot timpul contrastul dintre moarte şi comedie. Unele dintre cele mai amuzante momente din viaţa mea au fost la înmormântări, probabil pentru că în astfel de momente reprimi alte stări, iar umorul devine mult mai puternic,” a declarat Mircea Bravo, explicând inspiraţia din spatele temei filmului. „Moartea în vacanţă” nu este doar o poveste amuzantă, ci şi o reflecţie asupra modului în care percepem tragediile şi relaţiile umane.

Viziunea regizorală

Scenariul a fost scris special pentru Costel Bojog şi Maria Popovici, replicile fiind gândite pentru a reflecta perfect stilul şi umorul unic al acestora. „Am scris personajele lor exact aşa: Costel şi Maria, fără să le spunem dinainte. Le-am arătat scenariul, le-a plăcut, au acceptat să joace în film. A contat foarte mult faptul că sunt prieteni şi că vor lucra împreună,” a adăugat regizorul Cristian Ilişuan.

Trailer-ul filmului „Moartea în vacanţă” este disponibil acum pe toate platformele de social media, iar premiera filmului este programată pentru data de 28 octombrie, în toate cinematografele din ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici