MTV va acorda premiul pentru cel mai bun sărut la gala Gopo 2011

MTV va acorda un premiu special, pentru cel mai bun sărut, la gala premiilor Gopo 2011, care va avea loc pe 28 martie, la Bucureşti, şi va fi difuzată în direct de Pro Cinema şi www.procinema.ro, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
355 afișări

La MTV, ziua de Dragobete, 24 februarie, se va prelungi timp de o lună, deoarece în această perioadă utilizatorii site-ului www.mtv.ro se vor putea delecta cu cele mai fierbinţi scene de dragoste din filmele româneşti din 2010.

La gala premiilor Gopo 2011, care va avea loc pe 28 martie şi va fi difuzată în direct de Pro Cinema şi www.procinema.ro, MTV va acorda un premiu special, pentru cel mai bun sărut, care va fi înmânat de VJ Oana.

Utilizatorii site-ului www.mtv.ro sunt cei care vor hotărî care sunt săruturile cele mai convingatoare, mai tandre sau mai fierbinţi şi care sunt protagoniştii scenei de dragoste care vor urca pe scena galei Gopo 2011 pentru a primi premiul acordat de MTV.

Din 24 februarie şi până pe 24 martie, utilizatorii www.mtv.ro care vor vota în secţiunea specială de pe site vor putea alege care este "cel mai bun sărut" din filmele care au fost nominalizate.

Astfel, internauţii vor putea să aleagă "cel mai bun sărut" dintre cele surprinse între: Constantin Diţă şi Raluca Rusu Diţă în filmul "Portretul luptătorului la tinereţe" de Constantin Popescu; Vincent Regan şi Amy Hayes în filmul "Eva - Povestea unui secol" de Adrian Popovici; Mimi Brănescu şi Maria Popistaşu în filmul "Marţi, după Crăciun" de Radu Muntean (dublu nominalizaţi); Vlad Logigan şi Victoria Bobu în filmul "Nuntă în Basarabia" de Nap Toader.

În plus, pe 28 martie, când va avea loc gala premiilor Gopo 2011, utilizatorii www.mtv.ro vor putea urmări la Pro Cinema şi pe www.procinema.ro, care vor difuza în direct evenimentul, care sunt protagoniştii celui mai pătimaş sărut, premiaţi de MTV.

Filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", de Florin Şerban, a obţinut un număr record de nominalizări - 13 - la ediţia de anul acesta a premiilor Gopo. Din cele 56 de titluri înscrise în cursa pentru nominalizările la premiile cinematografiei româneşti, 12 lungmetraje, 6 scurtmetraje şi 5 documentare au intrat pe lista celor care vor lupta pentru cucerirea statuetelor Gopo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici