NBC: Harvey Weinstein are leucemie mieloidă cronică

Fostul producător de la Hollywood Harvey Weinstein are leucemie mieloidă cronică, a anunţat NBC News, citând surse.

Urmărește
190 afișări
Imaginea articolului NBC: Harvey Weinstein are leucemie mieloidă cronică

NBC: Harvey Weinstein are leucemie mieloidă cronică

Weinstein este în prezent supus unui tratament pentru leucemie mieloidă cronică, un tip de cancer al măduvei osoase, în timp ce se află în închisoare la Rikers Island din New York pentru a fi judecat pentru acuzaţii de viol, potrivit raportului NBC.

Craig Rothfeld, reprezentantul legal al lui Weinstein în domeniul sănătăţii, a refuzat să comenteze când a fost întrebat de Reuters cu privire la starea sa de sănătate, invocând respectul pentru intimitatea lui Weinstein.

Weinstein, în vârstă de 72 de ani, a fost asaltat de probleme de sănătate, au declarat anterior avocaţii săi. În septembrie, el a fost transportat de urgenţă la spital din închisoarea Rikers Island pentru a fi supus unei operaţii pe cord.

Weinstein, care a negat că ar fi avut relaţii sexuale fără consimţământ cu cineva, a fost găsit vinovat de acuzaţii de viol în februarie 2020 într-un caz care a dat un impuls mişcării MeToo. Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea în aprilie, considerând că Weinstein nu a avut parte de un proces echitabil.

Acesta se află în închisoare în aşteptarea unui nou proces.

Weinstein se confruntă în continuare cu alte două capete de acuzare dintr-o punere sub acuzare anterioară în care a pledat nevinovat, inclusiv o altă acuzaţie de act sexual criminal de gradul întâi şi o acuzaţie de viol de gradul trei. În septembrie, el a pledat nevinovat la o acuzaţie suplimentară de agresiune sexuală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici