Nicu Alifantis va cânta azi într-un tramvai

Nicu Alifantis va cânta într-un tramvai din Brăila. Este vorba despre un tramvai botezat cu numele artistului care a fost cumpărat de Primăria brăileană cu fonduri europene. Spectacolul va avea loc joi, în cadrul evenimentului Zilele Municipiului Brăila.

Urmărește
224 afișări
Imaginea articolului Nicu Alifantis va cânta azi într-un tramvai

Nicu Alifantis va cânta într-un tramvai din Brăila

Nicu Alifantis va cânta într-un tramvai din Brăila. Este vorba despre un tramvai botezat cu numele artistului care a fost cumpărat de Primăria brăileană cu fonduri europene. Spectacolul va avea loc joi, în cadrul evenimentului Zilele Municipiului Brăila.

Spectacolul din tramvai va începe joi, la ora 19.00.

„Pe 15 august, tramvaiul Nicu Alifantis va pleca din staţia Bariera Călăraşilor la ora 19.00, iar marele artist va susţine un concert mai puţin obişnuit, chiar în tramvai, pentru a le arăta oamenilor că se poate face cultură şi în spaţii neconvenţionale”, a explicat primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir.

În total, Primăria Brăila a cumpărat 10 tramvaie de la Astra Arad. Toate poartă numele unor celebrităţi care au legătură cu oraşul. Primele două tramvaie, care se află deja în circulaţie, au fost botezate de autorităţi Ana Aslan şi Maria Filotti.

Joi va fi introdus în circulaţie şi tramvaiul Nicu Alifantis. Celelalte tramvaie vor fi livrate în următoarele luni şi vor purta numele Hariclea Darclee, Panait Istrati, Mihail Sebastian, Fănuş Neagu, Nică Petre şi Johnny Răducanu. Numele ultimului tramvai va fi stabilit împreună cu brăilenii.

Tramvaiele fabricate la Arad sunt cumpărate cu fonduri europene. În paralel, autorităţile locale reabilitează vechile linii de tramvai, astfel încât vehiculele produse la Astra Arad să poată ajunge în mai multe zone ale oraşului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici