Noel Gallagher, de la Oasis, despre fratele său, Liam: Mi-a furat ursuleţul de pluş

În urma anunţului potrivit căruia trupa Oasis s-a reunit, un fan al lui Noel Gallagher a avut ocazia de a se întâlni cu starul rock şi de a-i pune câteva întrebări la care acesta a răspuns cu umor.

Urmărește
121 afișări
Imaginea articolului Noel Gallagher, de la Oasis, despre fratele său, Liam: Mi-a furat ursuleţul de pluş

Noel Gallagher, de la Oasis, despre fratele său, Liam: Mi-a furat ursuleţul de pluş

Imediat după ce trupa Oasis şi-a anunţat revenirea, Noel Gallagher a dat prima declaraţie publică, într-o manieră ieşită din comun, răspunzând întrebărilor unor copii curioşi.

Totul s-a întâmplat într-un magazin din Londra, unde Steve Sheward şi copiii săi au avut ocazia de a se întâlni cu starul rock, potrivit Sky News.

Într-un videoclip publicat ulterior de Sheward, acesta poate fi auzit cum explică copiilor săi că bărbatul pe care l-au întâlnit a făcut parte dintr-o „trupă legendară”, în timp ce fiica sa îl întreabă: „Oare se va împăca cu fratele său?”.

Băieţelul acestuia l-a întrebat, de asemenea, pe Noel de ce s-a certat cu Liam. „Pentru că mi-a furat ursuleţul de plus”, a răspuns Noel.

Cum băieţelul l-a acuzat că minte, Noel a adaugat râzând: „Nu mint. Mi l-a furat în 1978”.

Oasis va susţine trei concerte suplimentare în turneul din 2025, datorită cererii masive de bilete.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
oasis,
muzică,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici