- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (29.06.2023, 08:59)
- Stelian Turlea
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
O carte pe zi: „Cu dragostea în minte” de Ali Hazelwood
Doi tineri cercetători, o relaţie cu scântei, un deznodământ exploziv! „Reţeta acestei minunate poveşti romantice presupune un amestec de scriitură picantă, antrenantă, de intrigă plină de întorsături de situaţie şi de personaje pe care le placi instantaneu” - Publishers Weekly.
Urmărește
172 afișări
O carte pe zi: „Cu dragostea în minte” de Ali Hazelwood
Am semnalat anul trecut în această rubrică o precedentă traducere din Ali Hazelwood, „Ipoteza iubirii”, despre care s-a spus că ar fi fost o „carte-fenomen”. Revenim cu această nouă traducere care se petrece tot în lumea cercetătorilor, oameni cu totul deosebiţi din punct de vedere intelectual, dar absolut obişnuiţi din punct de vedere sentimental.
Bee Königswasser, o tânără cercetătoare în domeniul neuroingineriei, de 28 de ani, care consideră despre ea însăşi, total eronat, că e respingătoare: cu părul rebel vopsit mov sau roz, cu piercinguri şi tatuaje, blugi rupţi sau rochii ieftine cumpărate de la cel mai popular magazin; Levi Ward, un tânăr, un tânăr inginer de puţin peste 30 de ani, înalt, voinic, cu ochi verzi şi mintea brici. S-au îndrăgostit unul de celălalt de la prima întâlnire, dar au trecut ani până să mărturisească. Şi evident o mulţime de evenimente care fac subiectul acestui roman savuros, amuzant, plin de umor.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Scriu editorii: „Bee Königswasser trăieşte după un cod de reguli cât se poate de simplu: ce ar face Marie Curie în locul ei? Dacă NASA i-ar fi oferit un post de conducere în cadrul unui proiect de neuroinginerie – adevărat vis devenit realitate – Marie ar fi acceptat fără nici o ezitare. Indiscutabil! Dar faimoasa întemeietoare a fizicii moderne n-ar fi fost nevoită să conducă proiectul împreună cu Levi Ward.
Totuşi, în felul lui, Levi e un tip atractiv: înalt, serios şi cu ochi pătrunzători. Dar, în timp ce el şi Bee erau colegi la şcoala doctorală, Levi şi-a exprimat sentimentele faţă de ea într-o manieră cât se poate de clară: duşmanii de moarte nu pot funcţiona decât în galaxii separate, iar acestea trebuie să fie cât mai depărtate una faţă de cealaltă.
În momentul în care echipamentele pe care le-a cerut Bee întârzie să sosească, iar colegii de proiect o ignoră pur şi simplu, tânăra cercetătoare ar putea să jure că Levi îi devine, încetul cu încetul, aliat, secondând-o în acţiunile ei şi susţinându-i ideile... Iar posibilităţile care decurg dintr-o astfel de situaţie îi provoacă lui Bee o adevărată furtună neuronală.
Însă atunci când vine vremea ca ea să răspundă sentimentelor lui Levi şi să-şi dăruiască inima, întrebarea care se pune nu poate fi decât: Ce ar face Bee Königswasser?”
Un roman cu multe întorsături şi surprize, cu o tentă poliţistă de la un anume moment şi fireşte cu un deznodământ fericit.
„Nu mă mai satur de scriitura lui Ali Hazelwood, o autoare care reuşeşte să îmbine în chip strălucit inteligenţa cu emoţia. Folosindu-se de avantajele pe care i le conferă mintea ascuţită şi talentul literar, Hazelwood reuşeşte să-şi pună harurile în slujba creării unui excelent roman de dragoste” - Christina Lauren.
Ali Hazelwood – Cu dragostea în minte. Traducere din limba engleză şi note de Simona Săsărman. E ditura Litera, colecţia Blue Moon. 429 pag.
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe