Oasis revine în forţă: albumul aniversar ocupă locul întâi în topurile britanice

Oasis revine în topurile britanice cu un album aniversar şi domină clasamentele la 30 de ani de la debut, în ciuda controverselor legate de preţurile biletelor pentru turneul din 2025.

Urmărește
162 afișări
Imaginea articolului Oasis revine în forţă: albumul aniversar ocupă locul întâi în topurile britanice

Oasis revine în forţă: albumul aniversar ocupă locul întâi în topurile britanice

Trupa britanică Oasis a revenit în atenţia publicului după ce ediţia aniversară a albumului de debut, „Definitely Maybe”, a ajuns pe primul loc în topurile muzicale din Marea Britanie, scrie publicaţia Deadline.

Relansat pentru a marca 30 de ani de la lansarea originală, albumul include înregistrări inedite şi demo-uri nepublicate.

În plus, alte două albume ale formaţiei ocupă poziţii fruntaşe în top 10: o compilaţie de hituri a ajuns pe locul trei, iar albumul lor din 1995, „What’s the Story Morning Glory”, se află pe locul patru.

Singura artistă care a reuşit să „spargă” dominaţia trupei în clasamente este Sabrina Carpenter, al cărei album „Short ‘n’ Sweet” ocupă locul al doilea. Ea se află, de asemenea, în top trei în clasamentul single-urilor din Regatul Unit.

Anunţul reunirii trupei Oasis, la 15 ani de la cearta dintre fraţii Noel şi Liam Gallagher, a stârnit un val de entuziasm fără precedent printre fani.

Totuşi, vânzarea biletelor pentru concertele din 2025 a provocat controverse, cu accent pe creşterea preţurilor prin sistemul de dinamic, din cauza căruia fanii au plătit mai mult decât se aşteptau.

În urma plângerilor, Autoritatea pentru Concurenţă şi Pieţe din Marea Britanie a anunţat că va investiga dacă Ticketmaster a încălcat legile de protecţie a consumatorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici