Pasionaţii de gătit sunt aşteptaţi la preselecţiile pentru "MasterChef"

Pasionaţii de gătit sunt aşteptaţi, pe 21 şi 22 ianuarie, la preselecţiile pentru "MasterChef", cel mai tare show culinar din lume care se pregăteşte să cucerească România.

Urmărește
258 afișări
Imaginea articolului Pasionaţii de gătit sunt aşteptaţi la preselecţiile pentru "MasterChef"

Pasionaţii de gătit sunt aşteptaţi la preselecţiile pentru "MasterChef", pe 21 şi 22 ianuarie

Cel mai spectaculos show de cooking din România este pe cale să debuteze în prima parte a anului viitor, la Pro TV.

După ce şi-a desemnat un juriu de elită, format din trei chefi renumiţi şi recunoscuţi în branşă, "MasterChef" România se pregăteşte pentru preselecţii. Astfel, pe 21 şi 22 ianuarie 2012, toţi pasionaţii de bucătărie care visează la un loc în competiţia culinară de la Pro TV, atât cei care s-au înscris pe site-ul protv.ro, cât şi cei care nu au reuşit să facă asta, sunt aşteptaţi la preselecţiile care vor avea loc la Studiourile MediaPro din Buftea (Strada Studioului, nr. 1).

Pasionaţii de arta culinară, amatori pentru care bucătăria este o reală bucurie, nu o meserie, cei al căror talent în faţa borcanelor cu condimente nu cunoaşte limite vor avea ocazia să se întâlnească la preselecţiile din 21 şi 22 ianuarie cu cei trei juraţi de top, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu. La preselecţii sunt aşteptaţi atât cei care s-au înscris deja în concursul "MasterChef" pe pagina protv.ro, cât şi cei care, din diverse motive, nu au reuşit să facă asta.

Concurenţii trebuie să se prezinte în faţa juriului de specialişti aşa cum se cuvine: cu un preparat deja gătit acasă, cel mai bun pe care ştiu ei să îl prepare, dar şi cu platourile sau farfuriile necesare pentru prezentarea respectivului fel de mâncare. Aceştia vor avea la dispoziţie 10 minute pentru a aranja în farfurie preparatul cu care speră să câştige încrederea juriului, dar şi să vorbească despre ei şi pasiunea pentru gastronomie. Cei sosiţi la preselecţie trebuie să aibă peste 18 ani, să aibă un act de identitate la ei, nu trebuie să fie bucătari profesionişti şi pot aduce cu ei, pe lângă felul de mâncare gata preparat, orice material de prezentare (video sau foto) din care să reiasă cât de pasionaţi sunt de gătit.

Între timp, înscrierile continuă pe site-ul Pro TV până la 1 ianuarie 2012, astfel că amatorii de cooking pot să intre pe http://concurs.protv.ro/masterchef/ pentru a completa un formular cu datele personale, precum şi pentru a răspunde la câteva întrebări legate de pasiunea lor pentru gătit. Concurenţii care vor demonstra la preselecţii că deţin toate ingredientele pentru reţeta succesului vor intra în cel mai spectaculos show culinar al momentului pregătit de Pro TV.

Cel care, la finalul acestui show, va deveni primul "MasterChef" al României va fi răsplătit cu 50.000 de euro. Aşadar, cei pentru care gătitul este deopotrivă artă, spectacol şi mod ideal de a-şi petrece timpul liber se vor lupta nu doar pentru mult-râvnitul titlu sau pentru aprecierea juriului, ci şi pentru marele premiu care le poate schimba viaţa. Fie că au fost câştigători şi au savurat din plin gustul succesului, fie că au fost doar finalişti, unii dintre participanţii ediţiilor din străinătate ale competiţiei "MasterChef" au reuşit să îşi deschidă propriile restaurante, să îşi schimbe cariera, să lanseze cărţi de bucate sau chiar să devină prezentatori TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici