- Home
- Cultură-Media
- (22.02.2011, 08:07)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Pericolele noilor tehnologii! Ce rişti când navighezi pe internet?
Internetul a revoluţionat afacerile, comerţul, comunicarea, cultura, entertainmentul, politica, dar şi multe alte aspecte ale vieţii. Dezvoltarea tehnologiei a revoluţionat lumea, iar oamenii au devenit dependenţi de mediul online, potrivit www.incont.ro.
Urmărește
85 afișări
Pericolele noilor tehnologii! Ce rişti când navighezi pe internet? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Fie că vorbim despre informare, discuţii cu prietenii pe messenger sau pe site-urile de socializare ori despre facturile pe care le plătim online, toţi suntem ancoraţi în mediul virtual. Internetul a adus numeroase beneficii, în toate domeniile, şi ne-a uşurat existenţa. Dar, ca orice tehnologie performantă, are şi câteva dezavantaje, printre care frauda electronică, piaţa neagră sau infracţionalitatea sexuală.
La sfârşitul anului trecut, la nivel global, s-au înregistrat peste 2 miliarde de utilizatori de internet, dintre care 475 de milioane doar în Europa, potrivit pingdom.com
În plus, peste 1,8 de miliarde de utilizatori ai serviciilor de e-mail au trimis, pe tot parcursul lui 2010, 107 trilioane de mail-uri.
În 2010, erau înregistrate peste 255 de milioane de site-uri, 152 de milioane de bloguri, 600 de milioane de utilizatori Facebook, două miliarde de clipuri vizionate, în medie, zilnic pe YouTube şi peste opt miliarde de fotografii urcate lunar, pe Facebook şi Flicker.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Trump cere Curții Supreme din SUA să suspende legea ce ar interzice TikTok-ul
-
Ucraina vrea să deschidă mai bine de 150 de şcoli subterane până în toamna anului 2025
-
Se întoarce obligativitatea purtării măştilor în mai multe spitale din Ţara Galilor
-
Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână
Citeşte mai multe despre pericolele noilor tehnologii pe www.incont.ro.
Citește pe alephnews.ro: Specialiștii britanici au realizat un plan alimentar pentru ultimele zile din an. Cum rămâi fresh până în 2025?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe