VIDEO  Primul teaser pentru filmul Minecraft a fost publicat de Warner Bros.

  • Filmul „A Minecraft Movie” va fi lansat în cinematografele din SUA pe 4 aprilie 2025.
  • Jack Black, Jason Momoa şi Emma Myers sunt printre actorii principali în această adaptare a popularului joc video.
  • Intriga filmului o reprezintă patru personaje care sunt transportate într-un tărâm cubic numit Overworld, unde trebuie să-şi redescopere abilităţile creative pentru a supravieţui şi a se întoarce acasă.
Urmărește
2566 afișări
Imaginea articolului Primul teaser pentru filmul Minecraft a fost publicat de Warner Bros.

Sursa foto: Warner Bros. Pictures/Legendary Pictures

Primul teaser pentru „A Minecraft Movie” de la Warner Bros. Pictures a fost lansat, oferind o privire asupra a ceea ce ar putea fi o experienţă cinematografică vizual impresionantă, dar totodată tulburătoare, scrie Tech Radar. Lansarea este programată pentru 4 aprilie 2025 în SUA. Filmul este un hibrid live-action-animaţie care se bazează pe populara franciză de jocuri video, iniţial dezvoltată de Mojang şi acum deţinută de Microsoft.

Intriga urmăreşte patru inadaptaţi: Garrett "The Garbage Man Garrison" (interpretat de Jason Momoa), Henry (Sebastien Eugene Hansen), Natalie (Emma Myers) şi Dawn (Danielle Brooks), care sunt transportaţi în mod neaşteptat printr-un portal misterios în Overworld — un tărâm cubic bizar, plin de imaginaţie şi pericole. Pentru a se întoarce acasă, ei trebuie să navigheze prin această lume, să înfrunte ameninţări precum piglinii şi zombii şi să pornească într-o călătorie magică alături de expertul meşteşugar Steve (Jack Black). Pe parcursul aventurii lor, vor redescoperi abilităţile lor creative unice, esenţiale pentru supravieţuirea şi succesul lor atât în Overworld, cât şi în lumea reală.

Distribuţia include actori notabili, cum ar fi Jason Momoa (Aquaman), Jack Black (vocea lui Bowser în „The Super Mario Bros Movie”) şi Emma Myers din serialul „Wednesday” de pe Netflix. Echipajul este completat de Sebastien Eugene Hansen, Danielle Brooks (Orange is the new black) şi Jennifer Coolidge din „The White Lotus”, care va juca un rol secundar.

Filmul este regizat de Jared Hess, cunoscut pentru filmul „Napoleon Dynamite”, iar scenariul este scris de Hubble Palmer şi Chris Bowman (cunoscuţi pentru „Masterminds” şi „The Secret Saturdays”).

Deşi teaserul filmului a stârnit reacţii mixte din cauza combinaţiei de live-action şi animaţie, pe care unii o găsesc deranjantă, filmul este lăudat pentru recrearea fidelă a lumii cubice şi a creaturilor din Minecraft. Cu toate acestea, unele dintre designurile creaturilor, precum pigmenii cu ochii şi lamele excesiv de expresive, au fost comparate cu infamul design iniţial al lui Sonic the Hedgehog, provocând atât admiraţie, cât şi disconfort printre fani. În ciuda acestor preocupări, „A Minecraft Movie” este una dintre cele mai aşteptate lansări ale anului 2025.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici