Producătorul The Simpsons explică de ce serialul este atât de bun la prezicerea viitorului

Matt Selman, producătorul serialului animat The Simpsons, a explicat că predicţiile serialului se bazează pe matematică şi istorie, scrie NME.

Urmărește
306 afișări
Imaginea articolului Producătorul The Simpsons explică de ce serialul este atât de bun la prezicerea viitorului

Producătorul The Simpsons explică de ce serialul este atât de bun la prezicerea viitorului

Matt Selman, a explicat de ce serialul a reuşit să prezică numeroase evenimente din viitor, cum ar fi preşedinţia lui Donald Trump, achiziţia Fox de către Disney şi autocorectul de la iPhone. Într-un interviu acordat pentru People, Selman a spus că aceste coincidenţe sunt rezultatul unei combinaţii dintre istorie şi matematică.

„Dacă studiezi istoria şi matematica, este imposibil să nu prezici anumite lucruri”, a spus Selman. El a adăugat că dacă spui suficient de multe lucruri, unele dintre ele se vor suprapune inevitabil cu realitatea.

Mai mult decât atât, Selman a adăugat că serialul se inspiră din trecutul umanităţii şi că, analizând greşelile din istorie, este aproape sigur că vei anticipa erorile viitoare.

Cu toate acestea, el a criticat faptul că fanii distribuie imagini false online, atribuind serialului predicţii pe care nu le-a făcut niciodată, ceea ce el consideră „foarte deprimant”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici