Protagoniştii comediei “Retreat Vama Veche” pornesc în turneu prin cinematografele din ţară

• Ada Condeescu, Adela Popescu, Laura Cosoi, Adelina Pestriţu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan pornesc în Caravana „Retreat Vama Veche”, în 9 oraşe din ţară

Urmărește
57 afișări
Imaginea articolului Protagoniştii comediei “Retreat Vama Veche” pornesc în turneu prin cinematografele din ţară

Protagoniştii comediei “Retreat Vama Veche” pornesc în turneu prin cinematografele din ţară

Start Caravana Retreat Vama Veche şi start vânzare bilete de cinema! Actorii din distribuţia lungmetrajului regizat de Petre Năstase şi distribuit de Vertical Entertainment din 18 octombrie, în cinematografele din întreaga ţară, se vor plimba prin 9 oraşe mari pentru a le transforma în locuri de retreat, ca-n Vama Veche, în care se face terapie prin comedie. Biletele la toate proiecţiile se pot deja cumpăra pentru toată ţara de pe site-ul filmului, www.retreatvamaveche.ro, unde poate fi consultat şi calendarul caravanei care debutează pe 11 octombrie, la Constanţa.

Ada Condeescu, Laura Cosoi, Adela Popescu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Adelina Pestriţu, Daniel Nuţă, Vasile Calofir, Jorge, Lia Sinchevici, Mihai Mărgineanu, Ovidiu Niculescu, Roxana Condurache sunt parte din actorii care vor ajunge începând din 11 octombrie până-n 28 octombrie în cinematografele din Constanţa, Cluj, Timişoara, Bucureşti, Braşov, Iaşi, Craiova, Galaţi, Brăila, Sibiu pentru a se întâlni cu oamenii şi a le face poftă de vară, de film şi de terapie prin comedie în cinema.

„După un an şi o vară de la primul Motor, iată că filmul Retreat Vama Veche este deja în drum spre spectatorii săi, acolo unde îi este locul, şi se pregăteşte să aducă în luminile de cinema o comedie ca o terapie, revelaţii, nostalgii şi doruri de vremuri bune oamenilor din toată ţara. Vă aşteptăm în cinematografe, acolo unde filmul se vede, se aude şi se simte cel mai bine, să fiţi parte la terapia noastră prin film şi prietenie. Şi ca să fim siguri că găsiţi drumul spre Retreat, venim şi în ţară, în 9 oraşe mari, să ne întâlnim cu oamenii de acolo, în cinematografe şi să vă povestim aventura noastră care capătă acum culoare, alături de oamenii cu care şi pentru care am făcut filmul.”, declară cu emoţie Petre Năstase, regizorul lungmetrajului „Retreat Vama Veche”, al cărui scenarist este Ovidiu Niculescu.

Lungmetrajul are în prim plan povestea a trei prietene bune interpretate de Ada Condeescu, Adela Popescu şi Laura Cosoi care îşi respectă promisiunea din tinereţe şi organizează petrecerea burlăciţelor în Vama Veche unde se întâlnesc cu iubiri vechi, distracţii ca pe vremuri, nebunii ca-n tinereţe şi revelaţii care le schimbă culorile prezentului şi viziunile asupra viitorului. Filmul beneficiază de o distribuţie valoroasă în care se regăsesc, pe lângă protagoniste, Radu Vâlcan, Răzvan Fodor, Lia Sinchevici, Mihai Mărgineanu, Daniel Nuţă, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Smaranda Caragea, Ştefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestriţu, Emi Alupei, Roxana Condurache alături de guest star-ul Florin Călinescu.

„Este un film în care am încercat să fac o radiografie a femeii moderne de succes din România care încearcă să fie perfectă atât în plan personal, cât şi în plan profesional, un film în care femeia apare frumoasă, bine îmbrăcată, puternică, centrul universului. Spuneam noi la întâlnirile noastre că este un film pentru şi despre femei pe care ar trebui să-l vadă obligatoriu şi bărbaţii.”, adaugă Petre Năstase, regizorul filmului, care a încercat în „Retreat Vama Veche” să creeze din distribuţie, scenariu, viziune, imagine, sunet şi coloană sonoră un mix de forţă şi vulnerabilitate, de poezie şi comedie, de romantism şi realism pe alocuri cinic, de autoironie şi supradoză de prietenie.

Imagini, concursuri, glume şi detalii din şi despre filmul ”Retreat Vama Veche” se regăsesc pe canalele oficiale ale acestuia https://www.instagram.com/retreat_vamaveche/?hl=en, www.retreatvamaveche.ro, dar şi pe canalele actorilor din distribuţie, pregătiţi pentru întâlnirea din 18 octombrie, cu spectatorii de cinema din întreaga ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici