Reîncepe singurul MBA din România dedicat profesioniştilor din industriile creative. FABIZ lansează o nouă sesiune de înscrieri: doar 30 de locuri disponibile

FABIZ - Facultatea de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine a ASE-ului, probabil cea mai dinamică facultate din peisajul universitar autohton, continuă programul de MBA, lansat în 2023, adresat profesioniştilor din industriile creative şi culturale: MASTER IN BUSINESS ADMINISTRATION IN CREATIVE AND CULTURAL INDUSTRIES. Înscrierile au loc în perioada 18-22 iulie 2024, iar numărul de locuri este limitat: în total, doar 30 de locuri sunt disponibile pentru înscrierile din acest an, toate cu taxă.

176 afișări
Imaginea articolului Reîncepe singurul MBA din România dedicat profesioniştilor din industriile creative. FABIZ lansează o nouă sesiune de înscrieri: doar 30 de locuri disponibile

Reîncepe singurul MBA din România dedicat profesioniştilor din industriile creative. FABIZ lansează o nouă sesiune de înscrieri: doar 30 de locuri disponibile

Acest program academic este unic în România, fiind singurul concept care oferă educaţie de business creativilor. MBA-ul este adaptat nevoilor specifice profesioniştilor activi în industriile creative - de la patrimoniu cultural la artă, muzică, film, publicitate şi design.

Structura programului MBA: Ce beneficii vor avea studenţii

Structura cursurilor este modulară, cuprinzând 5 module pe semestru, cu testare după fiecare modul încheiat, care permite studenţilor să aprofundeze cunoştinţe esenţiale de la personal branding, leadership, team management, dreptul proprietăţii intelectuale, macroeconomie şi bugetare, până la tehnici de vânzare, promovare şi utilizarea inteligenţei artificiale.

Considerăm că studenţii au nevoie să dezvolte competenţe generale de management, mai mult decât cunoştinţe specifice unui sector anume din industrie. Traversăm o perioadă în care domeniile creative şi culturale se schimbă dramatic. Este important ca studenţii să dobândească agilitate şi capacitatea de a forma echipe multidisciplinare pentru a elabora noi modele de afaceri. Aceste forme de colaborare şi producţie de bunuri şi servicii trebuie să genereze valoare economică şi implicit să sprijine dezvoltarea industriei de profil din România,” subliniază Dalia Bologan, Director de Program.

Programul de tip MBA are o durată de 2 ani, cu două weekenduri de predare pe lună, la care se adaugă 2 vizite de studiu în străinătate. Cursurile sunt organizate în format blended learning, astfel încât studenţii să aibă ocazia de a profesa şi de a învăţa simultan.

Modulele sunt predate de profesorii facultăţii, împreună cu lectori din străinătate, de la universităţi şi şcoli de prestigiu din Europa, precum Istituto Europeo di Design din Italia / Roma, Bocconi din Italia / Milano, NOVA din Portugalia / Lisabona, sau Goldsmiths din UK. La cursuri sunt invitaţi şi profesionişti care activează în industria din România, pentru a le împărtăşi studenţilor din experienţa proprie.

Să predau în cadrul acestui program este o experienţă care mă stimulează, interacţionând cu un grup divers de persoane. Este cadrul ideal pentru generarea de idei care pot fi aplicate în traseul profesional al fiecărui cursant. Apreciez mult nivelul lor de implicare. Pasiunea cu care studenţii au înţeles trendurile socio-culturale a demonstrat faptul că au capacitatea să transforme ideile în proiecte de viitor,” spune Prof. Paolo Ferrarini, Visiting Professor, curs Trend Research.

Pe parcursul anilor de studiu, cursanţii vor face parte şi din comunitatea Bucharest Business School (BBS) şi vor avea ocazia să dialogheze cu mediul de afaceri, prin întâlnirile ALUMNI organizate de facultate.

Structura programului este gândită în aşa fel încât studenţii să poată realiza, la finalul celor 2 ani de studii, un plan propriu de business.

Ce avantaje vor avea profesioniştii din industria creative în urma absolvirii programului MBA?

  • Îmbunătăţirea gestionării eficiente şi evaluării proiectelor

  • Posibilitatea de a oferi consultanţă clienţilor, nu doar servicii creative

  • Înţelegerea mai profundă a mediului de business pentru o comunicare eficientă cu clienţii

  • Identificarea oportunităţilor de afaceri

  • Utilizarea inteligenţei artificiale şi a bazelor de date

Cui se adresează programul. Toate detaliile necesare pentru înscriere

Programul se adresează persoanelor cu vârsta minimă de 25 de ani şi o experienţă profesională de minimum 3 ani.

Admiterea se face pe baza unui dosar şi a unui interviu, ambele desfăşurate exclusiv online. Rezultatele finale vor fi anunţate în data de 31 iulie. Mai multe detalii despre procesul de admitere: https://www.creative.fabiz.ase.ro/admission/

Costul programului este de 2.000 EUR / an, iar taxa se plăteşte în 4 tranşe. După publicarea rezultatelor admiterii, studenţii îşi pot confirma locul plătind o tranşă parţială în valoare de 1.000 EUR.

Echipa facultăţii oferă consultanţă gratuită candidaţilor în procesul de întocmire a dosarului şi admitere.

Mai multe detalii despre program: www.creative.fabiz.ase.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici