Revista culinară TV Paprika Magazin se lansează marţi, fiind distribuită alături de publicaţia Domus

Revista culinară TV Paprika Magazin va fi lansată marţi, într-un tiraj de 22.000 de exemplare, fiind distribuită împreună cu publicaţia Domus, o dată la două luni, au declarat pentru MEDIAFAX coordonatorii proiectului, Chello Central Europe şi Corporate Media Publishing.

Urmărește
186 afișări

Potrivit reprezentanţilor Chello Central Europe, în acest an, revista TV Paprika Magazin va apărea la chioşcurile de ziare o dată la două luni, împreună cu revista Domus. În funcţie de succesul revistei, va fi luată decizia dacă, din 2012, TV Paprika Magazin va apărea singură pe piaţă sau tot împreună cu Domus.

TV Paprika Magazin va avea 76 de pagini.

Primul număr al TV Paprika Magazin va fi distribuit gratuit alături de revista Domus, al cărei preţ de vânzare este de 7,4 lei.

La următoarele două numere se vor adăuga la preţul iniţial 2 lei, fapt pentru care Domus şi TV Paprika Magazin, distribuite împreună, vor costa 9,4 lei.

Coordonatorul proiectului este Cristiana Butaru, publisher Corporate Media Publishing, divizie a Medien Holding.

Lansarea revistei TV Paprika Magazin vine în completarea portofoliului Chello Central Europe, care deţine şi televiziunea cu profil gastronomic TV Paprika.

"Revista TV Paprika Magazin are ca scop, în primul rând, popularizarea principiului după care se ghidează şi canalul TV Paprika: gătitul şi stilul de viaţă sănătoase. Astfel, revista cuprinde reţete simple, cu timpi scurţi de gătire, cu ingrediente proaspete şi sănătoase, reportaje despre gastronomia românească şi internaţională, precum şi recomandări privind cele mai atrăgătoare restaurante şi terase ale Bucureştiului. Revista nu este destinată numai iniţiaţilor, ci şi începătorilor entuziaşti în ale gătitului", a declarat pentru MEDIAFAX Diana Bogdan, redactor-şef al revistei TV Paprika Magazin.

Pe de altă parte, Anda Mânza, Country Manager Chello Networks, divizia Chello Central Europe în România, a declarat pentru MEDIAFAX că lansarea TV Paprika Magazin are ca scop sporirea interactivităţii cu publicul televiziunea TV Paprika.

"Noi privim apariţia revistei în piaţă ca pe un mod prin care intenţionăm să aducem un plus de valoare telespectatorilor canalului TV Paprika. Cei care sunt cu adevărat pasionaţi de arta culinară, de diversitatea bucătăriilor internaţionale, vor simţi din plin aportul unei astfel de publicaţii. Odată cu lansarea revistei, ne aşteptăm ca postul TV Paprika să se apropie şi mai mult de publicului său, să devină aşa cum l-am dorit - un membru drag, simpatic şi de mare ajutor pentru familie", a mai spus Anda Mânza.

Televiziunea TV Paprika a fost lansată în anul 2008 şi este, în prezent, singurul canal cu tematica gastronomică din România.

Chello Central Europe este proprietarul unor branduri cunoscute de conţinut în Europa Centrală. Portofoliul curent de televiziuni din România include Minimax, Romantica, MGM, Sport 1, Sport M, TV Paprika, Fine Living Network, Zone Reality, Romantica, JimJam, Extreme Sports Channel, Outdoor Channel şi Food Network.

Chello Central Europe este parte din Chellomedia, divizia europeană de conţinut a Liberty Global, Inc. Chellomedia îşi desfăşoară activitatea la nivel global prin intermediul companiei Chello Zone, pe care o deţine în totalitate.

Corporate Media Publishing (CMP) este partea a grupului de presă Medien Holding, controlat de familia Adamescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici