S-au decernat premiile Emmy: Lista câştigătorilor

  • „Hacks” a fost desemnat cel mai bun serial de comedie, în timp ce „Shogun” a câştigat premiul pentru cel mai bun serial dramatic.
  • „Baby Reindeer” a câştigat premiul pentru cel mai bun serial limitat sau antologic. „The Bear” a fost, de asemenea, un mare câştigător, scrie The Hollywood Reporter.
  • „The Bear” a fost, de asemenea, un mare câştigător, scrie The Hollywood Reporter.
Urmărește
791 afișări
Imaginea articolului S-au decernat premiile Emmy: Lista câştigătorilor

S-au decernat premiile Emmy: Lista câştigătorilor

Premiile Primetime Emmy 2024 au fost decernate duminică seara, iar Hacks a câştigat surprinzător premiul pentru cel mai bun serial de comedie.

În plus, vedeta serialului, Jean Smart, a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un serial de comedie.

Hacks a fost un câştigător surpriză în faţa The Bear, care a câştigat anul trecut premiul pentru cel mai bun serial de comedie. Totuşi, acesta din urmă a obţinut alte patru victorii importante, inclusiv nominalizări pentru actori pentru trei dintre membrii distribuţiei serialului: Jeremy Allen White (cel mai bun actor principal într-un serial de comedie), Liza Colón-Zayas (cea mai bună actriţă în rol secundar, devenind prima latină care câştigă vreodată la această categorie) şi Ebon Moss-Bachrach (cel mai bun actor în rol secundar). În plus, Christopher Storer a câştigat premiul pentru cea mai bună regie pentru un serial de comedie pentru acest show.

The Bear a stabilit un nou record pentru cele mai multe victorii într-un singur sezon pentru o comedie, cu 11, depăşindu-şi propriul număr de anul trecut, când a câştigat 10.

„Shogun”, cea mai bună serie dramatică

Shogun a adunat patru victorii, inclusiv cea mai bună serie dramatică. În plus, Anna Sawai a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un serial dramatic, în timp ce Hiroyuki Sanada a fost desemnat cel mai bun actor, devenind primul actor japonez care câştigă această categorie. Frederick E.O. Toye a câştigat premiul pentru cea mai bună regie a serialului.

Baby Reindeer a obţinut, de asemenea, patru premii, inclusiv cel mai bun serial antologic. Richard Gadd a fost desemnat cel mai bun actor într-un serial sau film limitat sau antologic şi a primit, de asemenea, Emmy-ul pentru scenariui în acest gen. Co-protagonista sa Jessica Gunning a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial sau film limitat sau antologic.

În celelalte categorii de actorie, Elizabeth Debicki a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial dramatic pentru The Crown, în timp ce Billy Crudup a câştigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramatic pentru The Morning Show. Lamorne Morris a câştigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un serial sau film limitat sau antologic, în timp ce Jodie Foster a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă în acest gen pentru True Detective: Night Country.

Last Week Tonight With John Oliver a fost desemnat cel mai bun serial de varietăţi cu scenariu, devansând Saturday Night Live, în timp ce The Traitors a detronat eternul câştigător RuPaul's Drag Race ca cel mai bun program de concurs de realitate. The Daily Show a câştigat Emmy-ul pentru cel mai bun serial de dezbateri.

În categoriile de scriere, Alex Edelman: Just for Us a câştigat pentru cea mai bună emisiune specială de varietăţi, în timp ce Will Smith a câştigat pentru munca sa la serialul dramatic Slow Horses.

Steven Zaillian a câştigat premiul pentru cea mai bună regie pentru un serial limitat, un serial antologic sau un film pentru Ripley.

De asemenea, în timpul ceremoniei, Premiul Guvernatorilor i-a fost înmânat lui Greg Berlanti de către Matt Bomer şi Joshua Jackson.

Eugene şi Dan Levy au fost gazdele celei de-a 76-a festivităţi anuale, care au fost transmise în direct pe ABC de la Peacock Theater din Los Angeles.

Premiile Primetime Emmy au fost decernate la o săptămână după ce au fost decernate premiile Creative Arts Emmy.

Înaintea ceremoniilor, Shogun a condus nominalizările şi, de asemenea, a condus ceremoniile Creative Arts săptămâna trecută cu 14 victorii. Alte nominalizări de top includ The Bear, Only Murders in the Building, True Detective: Night Country şi The Crown.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici