Semnificaţii istorice pentru 10 iulie

1509 - S-a născut teologul şi omul de stat Jean Calvin, important reprezentant al reformei protestante (m. 27 mai, 1564)

Urmărește
364 afișări
Imaginea articolului Semnificaţii istorice pentru 10 iulie

Semnificaţii istorice pentru 10 iulie


1871 - S-a născut scriitorul Marcel Proust (m. 18 noiembrie, 1922)


1996 - A avut loc, la Neptun, Sesiunea Plenară a Comitetului NATO pentru coordonarea spaţiului aerian european cu partenerii de cooperare


2008 - Preşedintele american George W. Bush a promulgat o nouă lege privind interceptările comunicaţiilor în cadrul luptei împotriva terorismului.


2010 - A încetat din viaţă etnomuzicologul Gruia Stoia, fost redactor şef al Redacţiei Muzicale a Radioului public şi membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România (n.10 februarie 1944)


2011 - A încetat din viaţă coregraful francez Roland Petit, creatorul a peste 100 de spectacole de balet ce au fost puse în scenă în lumea întreagă (n. 13 ianuarie 1924)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici