- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (02.06.2015, 18:31)
- Madalina Cerban
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Serialul "Singuri", conceput sub forma unui test suprem de supravieţuire, în premieră, la History - FOTO
Serialul documentar "Singuri", conceput sub forma unui test suprem de supravieţuire şi cu un premiu de 500.000 de dolari, va fi difuzat de televiziunea History la nivel mondial, inclusiv în România, în luna iunie.
Urmărește
2440 afișări
Serialul "Singuri", conceput sub forma unui test suprem de supravieţuire, în premieră, la History - FOTO
History va difuza în premieră globală, în peste 200 de teritorii, în luna iunie, serialul documentar "Singuri", un experiment de supravieţuire şi un test al abilităţilor omului de a supravieţui, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
În SUA, lansarea serialului "Singuri" va avea loc pe 18 iunie, iar în România va avea loc la doar trei zile distanţă, respectiv pe 21 iunie, la ora 23.00. Episoadele acestui serial vor fi difuzate la nivel naţional în fiecare zi de duminică, la 23.00.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Trump cere Curții Supreme din SUA să suspende legea ce ar interzice TikTok-ul
-
Ucraina vrea să deschidă mai bine de 150 de şcoli subterane până în toamna anului 2025
-
Se întoarce obligativitatea purtării măştilor în mai multe spitale din Ţara Galilor
-
Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână
În această emisiune, zece bărbaţi vor pleca în sălbăticie doar cu ce pot duce într-un mic rucsac. Vor fi singuri în mijlocul naturii, cu o singură misiune - să rămână în viaţă cât mai mult posibil. Vor vâna, îşi vor construi adăposturi şi se vor apăra de prădători. Protagoniştii se vor lupta cu izolarea extremă şi cu suferinţa psihică generată de acest salt în necunoscut şi îşi vor documenta chiar ei experienţa trăită, fără echipe de filmare şi fără producători. O sumă de 500.000 de dolari este pusă la bătaie pentru cel care rezistă cel mai mult.
Potrivit History, ceea ce diferenţiază acest serial de multe alte documentare de supravieţuire existente este "puritatea conceptului". Concurenţii nu au niciun contact cu producătorii, regizorii şi cameramanii History. Astfel, cei zece participanţi sunt şi cei care îşi documentează experienţa, în timp ce îşi folosesc abilităţile spre a rămâne în pustietate cât mai mult timp.
De asemenea, potrivit televiziunii History, provocarea realizării unei astfel de emisiuni a fost în primul rând alegerea celor zece candidaţi care să deţină aptitudinile necesare de supravieţuire un timp îndelungat cu ajutorul a doar zece unelte alese de ei. În al doilea rând, importantă a fost instruirea celor zece bărbaţi pentru a deveni proprii lor producători/ regizori/ cameramani, ceea ce înseamnă utilizarea echipamentelor foto, video, lumini şi sunet profesionale, pentru a surprinde cele mai importante momente din viaţa lor în sălbăticie. Episoadele rezultate nu au nicio naraţiune suplimentară în afară de cea a concurenţilor şi sunt presărate cu hărţi şi texte explicative pentru simpla orientare a telespectatorilor.
Televiziunea History a fost lansată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajungând în prezent în peste 98 de milioane de case din lume. În România, History este disponibilă în grilele principalilor operatori de telecomunicaţii din România, RCS&RDS, UPC şi Telekom, dar şi în grilele unor cablişti mai mici.
A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi British Sky Broadcasting (BSkyB), include în portofoliu televiziuni tematice precum History, History HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime & Investigation şi H2.
Citește pe alephnews.ro: Specialiștii britanici au realizat un plan alimentar pentru ultimele zile din an. Cum rămâi fresh până în 2025?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe