Sfârşit fericit pentru prinţesă şi şaman: Martha Louise din Norvegia se căsătoreşte cu guru Durek Verrett

„Martha Louise este femeia vieţii mele, totul. Un sentiment minunat”, săptămânalul francez Point de Vue citează o declaraţie a lui Durek Verret, şamanul afro-american, guru spiritual al vedetelor de la Hollywood, de la Gwyneth Paltrow la Antonio Banderas, care se va căsători pe 31 august, după cinci ani de logodnă şi nu fără scandal, cu Prinţesa.

Urmărește
1650 afișări
Imaginea articolului Sfârşit fericit pentru prinţesă şi şaman: Martha Louise din Norvegia se căsătoreşte cu guru Durek Verrett

Sfârşit fericit pentru prinţesă şi şaman: Martha Louise din Norvegia s-a căsătorit cu guru Durek Verrett

„Martha Louise este femeia vieţii mele, totul. Un sentiment minunat”, săptămânalul francez Point de Vue citează o declaraţie a lui Durek Verret, şamanul afro-american, guru spiritual al vedetelor de la Hollywood, de la Gwyneth Paltrow la Antonio Banderas, care se va căsători pe 31 august, după cinci ani de logodnă şi nu fără scandal, cu Prinţesa.

Martha Louise a Norvegiei, fiica cea mare a actualilor suverani şi mama a trei fiice. O lungă poveste de dragoste, căreia mulţi i s-au opus, cu final fericit, în oraşul Geiranger, de pe malul fiordului cu acelaşi nume.

„Nu i-aş fi cerut niciodată mâna dacă nu aş fi fost cu adevărat convins că singura mea dorinţă era să-mi petrec tot restul vieţii alături de ea şi că aş fi făcut orice ca să o fac fericită”, spune el despre prinţesă.

În 2022, prinţesa a renunţat la îndatoririle şi rolul ei la curte pentru a se dedica medicinei alternative şi spiritualităţii. În urmă cu câteva luni, ea a anunţat pe profilul ei de socializare. Din acest motiv, nunta, care este foarte blindată şi foarte aşteptată şi pentru că se vorbeşte mult despre ea, nu va fi un eveniment oficial.

La 1 iulie trecut, Martha Louise a dezvăluit monograma cu iniţialele numelui ei şi al viitorului ei soţ pe Instagram. „Nu este o monogramă oficială, este doar o emblemă frumoasă integrată cu un simbolism important pentru amândoi... îmbrăţişând iubirea noastră.”

Numerele pe fond roz au fost îmbinate cu hieroglife egiptene stilizate pentru a aduce un omagiu „vieţii noastre trecute pe care am petrecut-o împreună în Egipt” şi apoi a fost inserată emblema infinitului, care ar face referire la legătura eternă şi diamantul, care ar fi portal între tărâmul fizic şi cel metafizic.

La curtea norvegiană s-a vorbit mereu despre căsătorii, mai ales în casa Glucksburg. Actualul suveran a aşteptat peste zece ani înainte de a se căsători cu frumoasa, dar fără o picătură de sânge albastru, Sonja Haraldsen.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici