- Home
- Cultură-Media
- VIENA, (28.02.2015, 12:31)
- Madalina Cerban
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Soprana română Nicoleta Radu va susţine un concert caritabil, pe 7 martie, la Viena
Soprana română Nicoleta Radu va susţine concertul "Ein Platz im Leben/ Un loc în viaţă", pe 7 martie, la Viena, organizat pentru ajutorarea persoanelor cu sindromul Down şi alte dizabilităţi din Austria.
Urmărește
135 afișări
Soprana română Nicoleta Radu va susţine un concert caritabil, pe 7 martie, la Viena (Imagine: nicoletaradu.com)
Soprana română Nicoleta Radu va fi acompaniată de Erina Nakasaku (pian), Nikola Djoric (acordeon), Oleg Dergilev (chitară) şi Yury Revich (vioară), potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Institutul Cultural Român de la Viena.
Repertoriul concertului va cuprinde compoziţii de Johannes Brahms, Manuel de Falla, Benjamin Britten, Carlos Gardel, Astor Piazzolla şi Franz Lehár.
Evenimentul va avea loc la Sala Ehrbar a Conservatorului Prayner din Viena, fiind organizat în beneficiul Asociaţiei pentru Persoane cu Sindromul Down şi alte Dizabilităţi din Austria.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Azi, în Sfânta zi a Crăciunului, poate știi de ce Iisus Hristos nu s-a născut român
-
Ciolacu publică facturile pentru zborurile private la Nisa în ziua de Crăciun
-
Pericol în Constanţa: Elicea unei eoliene se învârte necontrolat aproape de un cămin de bătrâni
-
Care sunt cei şapte magnifici care au salvat bursa din Germania şi au sfidat crizele anul acesta
Soprana Nicoleta Radu a studiat canto la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, la Şcoala de Muzică "Hans Eisler" din Berlin şi la Universitatea de Muzică şi Artele Spectacolului din Viena. A debutat în rolul Adelei din opereta "Liliacul" de Johann Strauss-fiul pe scena Teatrului Naţional de Operetă din Bucureşti.
În anul 2011 a început colaborarea cu Teatrul Krefeld din Münchengladbach, iar în 2012 a obţinut premiul publicului la Competiţia Internaţională de Canto pentru Operetă "Oscar Strauss" din Viena. În prezent, colaborează cu chitaristul Oleg Dergilev în ansamblul "duoRaDe" şi cu acordeonistul Nikola Djoric.
Nikola Djoric s-a născut în 1988 în Bor, Serbia, şi a început studiul acordeonului la vârsta de 3 ani. În anul 2003 a fost admis la Conservatorul "Gustav Mahler" din Viena. Nikola Djoric a obţinut premiul I la Competiţia "Fidelio" din Viena în anul 2009 şi 2011 şi a colaborat de-a lungul timpului cu numeroşi muzicieni şi compozitori, precum Mario Formenti, Thomas Bruttger, Jean-Marie Londeix, Fridrich Lips, Mika Väyrynen, Christian Wolff, Dirk D’ase, Claus-Christian Schuster, Nigel Osborne, Yuri Shishkin şi Ansamblul Klangforum Wien.
Oleg Dergilev s-a născut în 1986 în Leningrad, Rusia, şi a studiat chitara sub îndrumarea profesorului Alexey Khorev. În anul 2003 şi-a început studiile la Universitatea de Muzică şi Artele Spectacolului din Viena în clasa profesorului Walter Würdiger, iar în prezent susţine în mod regulat concerte la Opera de Stat din Viena.
Yury Revich, născut în 1992 în Moscova, a început studiul vioarei la vârsta de 5 ani, sub îndrumarea profesorului Pavel Vernikov. Din anul 2005 studiază la Conservatorul din Viena fiind în prezent Ambasador Muzical al Amadeus Vienna International şi al Centrului "Beethoven" din Viena. A susţinut concertul de debut în 2009 la Carnegie Hall şi a concertat în locaţii precum Scala din Milano, Berlin Konzerthaus, Wiener Musikverein, Wiener Konzerthaus, Metropolitan Art Space Tokyo, Cadogan Hall London şi Preston Bradley Hall în Chicago. Yury Revich a obţinut premiul Tânăr Artist al Anului 2015 din partea International Classical Music Awards.
Citește pe alephnews.ro: Adrian Sârbu: Klaus Iohannis, cel care a nesfințit Calendarul Alegerilor Prezidențiale la români, ți-a rebotezat Ignatul: Ziua Renașterii Porcilor
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Nava rusă scufundată a fost victima unui „act de terorism”, susține compania proprietară. Care este adevărul din spatele misiunii secrete în Siria?
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Warren Buffett a spus cândva că o casă poate să fie un coşmar dacă ochii cumpărătorului sunt mai mari decât portofelul său. Totuşi, crede că investiţia sa de 31.500 de dolari este una dintre cele mai bune
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit secretul! Ce face în fiecare an, de Crăciun + ce spun fiicele sale despre jurizarea de la MasterChef
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe