Spectacole, ateliere şi expoziţii, la Zilele Uşilor Deschise ale UNATC

O serie de spectacole, ateliere, expoziţii, proiecţii, lansări de carte şi lecţii deschise vor avea loc, în perioada 24 - 26 aprilie, la Zilele Uşilor Deschise ale Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică "I. L.Caragiale" (UNATC) din Bucureşti, anunţă organizatorii.

Urmărește
188 afișări
Imaginea articolului Spectacole, ateliere şi expoziţii, la Zilele Uşilor Deschise ale UNATC

Spectacole, ateliere şi expoziţii, la Zilele Uşilor Deschise ale UNATC

Eveniment ajuns la cea de-a XIII-a ediţie, Zilele Uşilor Deschise la UNATC prezintă modul în care se creează într-o universitate de artă.

Aspiranţii la viaţa artistică, dar şi cei doar curioşi au ocazia să vizioneze, pe parcursul celor trei zile, exerciţii ale studenţilor de la specializările actorie, regie, păpuşi-marionete şi coregrafie, proiecţii ale filmelor studenţeşti premiate şi expoziţii de fotografie şi de scenografie.

Anul acesta, spectatorii vor fi implicaţi în atelierele interactive de teatru, dans, lupte scenice, scrimă, vorbire, canto şi improvizaţie.

Participanţii vor primi la intrare, în semn de apreciere, insigna "Prieten UNATC".

Deschiderea oficială a Zilelor Uşilor Deschise va avea loc vineri, la ora 10.00, în Sala "Ileana Berlogea" a UNATC.

Pe parcursul celor trei zile, vor fi prezentate montări realizate de studenţi după:

"Cântăreaţa cheală", de Eugen Ionescu,

"Chinezi", de Michael Frayn,

"Elisabeta I", de Paul Foster,

"Ofertă de serviciu", de Lia Bugnar şi Dana Magdici,

"Teroarea şi mizeriile celui de-al treilea Reich", de Bertolt Brecht,

"Casa Bernardei Alba", de Federico Garcia Lorca,

"Biloxi Blues", de Neil Simon,

"Oraşul", de Evgheni Grişkoveţ,

"Copiii soarelui" şi "Vassa Jeleznova", după Maxim Gorki.

"O noapte furtunoasă", de I. L.Caragiale,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici