Spectacolul Teatrului Balşoi, dublat cu încă o reprezentaţie

Teatrul Balşoi va prezenta duminică, la Sala Palatului din Bucureşti, două spectacole de balet, la ora 16.00, respectiv, 20.00, pentru cel din urmă biletele fiind deja epuizate.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Spectacolul Teatrului Balşoi, dublat cu încă o reprezentaţie

Spectacolul Teatrului Balşoi, dublat cu încă o reprezentaţie

Potrivit site-ului organizatorilor spectacolului, reprezentaţia de la ora 16.00 a fost adăugată la cererea publicului.

Astfel, pentru primul spectacol, se mai găsesc bilete din toate categoriile de preţ: 250, 200, 150, 100 şi 75 de lei.

Teatrul Balşoi va prezenta la Bucureşti spectacolul de balet "Spărgătorul de nuci", reunind pe scenă un număr de 65 de balerini. Potrivit organizatorilor, printre aceştia se numără şi Elena Andrienco, Alexandru Volcikov, Ian Godovski, Ruslan Pronin, Denis Medvedev, Ksenia Kern, Andrei Evdokimov şi Ksenia Pcelkina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici