Starul K-pop Taeil părăseşte NCT, după ce ar fi comis o infracţiune de natură sexuală

  • Cântăreţul Taeil a părăsit trupa de K-pop NCT, după ce ar fi comis o infracţiune sexuală, a anunţat SM Entertainment.
  • Agenţia a precizat că a discutat cu artistul, iar decizia a fost luată de comun acord.
Urmărește
842 afișări
Imaginea articolului Starul K-pop Taeil părăseşte NCT, după ce ar fi comis o infracţiune de natură sexuală

Sursa foto: Instagram

Cântăreţul sud-coreean Taeil a părăsit trupa de K-pop NCT după ce a fost acuzat că ar fi comis o infracţiune de natură sexuală.

Pe reţeaua de socializare X, agenţia SM Entertainment a confirmat că artistul, în vârstă de 30 de ani, nu va mai face parte din formaţia NCT, adăugând că „nu poate continua activităţile de grup” în urma acuzaţiilor primite.

SM Entertainment a precizat că a discutat cu Taeil, iar decizia de plecare din trupă a fost luată de comun acord.

Nu se ştiu detalii despre natura exactă a infracţiunii, însă agenţia a subliniat că artistul, al cărui nume real este Moon Tae-il, cooperează pe deplin cu autorităţile în anchetă.

Trupa NCT, cunoscută sub numele complet Neo Culture Technology, a debutat în 2016 şi şi-a câştigat rapid popularitate pe plan internaţional.

Grupul este format din mai bine de douăzeci de membri, organizaţi în mai multe sub-unităţi, printre care NCT 127, NCT Dream şi NCT Wish, iar Taeil era activ în NCT 127.

Stilul K-pop, care a luat naştere în Coreea de Sud în anii '90, a devenit un fenomen global, în special datorită succesului trupei BTS, din ultimii ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici