Stevie Nicks lansează piesa „The Lighthouse”, un manifest pentru dreptul la avort

Stevie Nicks a lansat piesa „The Lighthouse”. Melodia este un apel pentru drepturile femeilor, în special în ceea ce priveşte accesul la avort. Artista a descris cântecul ca fiind unul dintre cele mai importante lucruri făcute vreodată de aceasta.

Urmărește
35 afișări
Imaginea articolului Stevie Nicks lansează piesa „The Lighthouse”, un manifest pentru dreptul la avort

Stevie Nicks lansează piesa „The Lighthouse”, un manifest pentru dreptul la avort

Stevie Nicks, cunoscută solistă a trupei Fleetwood Mac, a lansat vineri o nouă melodie intitulată „The Lighthouse”, o piesă dedicată luptei pentru accesul la serviciile de sănătate reproductivă pentru femei, scrie publicaţia Billboard.

Nicks le îndeamnă pe femei să „se ridice şi să îşi ia înapoi” drepturile, cu referire directă la accesul la avort, „un cartof fierbinte” al administraţiei americane de acum, dar şi din viitorul apropiat.

Într-un comunicat oficial, Stevie Nicks a spus că piesa a fost scrisă la câteva luni după anularea hotărârii Roe v. Wade, care garantase dreptul la avort în Statele Unite.

„Pentru mine, răspunsul a fost să scriu o piesă”, a afirmat artista, adăugând că „acesta ar putea fi cel mai important lucru pe care îl fac vreodată”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici