Stirileprotv.ro a fost, vineri, cel mai accesat site din România

Stirileprotv.ro a fost, vineri, cel mai accesat site din România, când subiectul morţii lui Michael Jackson a adus şi ţinut cu sufletul la gură 206.001 de vizitatori unici, potrivit aplicaţiei Heatmap, SATI.

Urmărește
95 afișări
Imaginea articolului Stirileprotv.ro a fost, vineri, cel mai accesat site din România

Stirileprotv.ro a fost, vineri, cel mai accesat site din România

Site-ul celui mai urmărit program de ştiri din România a fost primul din .ro care a anunţat moartea starului: la numai câteva minute după Sky News, reporterii stirileprotv.ro au publicat online prima ştire care anunţa faptul că Michael Jackson a făcut stop cardiac. Articolul care confirma moartea starului a adunat în scurt timp mii de vizualizări şi sute de comentarii. Pe tot parcursul nopţii şi a zilei de vineri, stirileprotv.ro şi-a ţinut vizitatorii la curent cu cele mai fierbinţi stiri pe această temă, dar şi cu materiale speciale dedicate regelui muzicii pop.

Site-ul stirileprotv.ro a înregistrat, vineri, o creştere de trafic de 87% faţă de ziua precendentă şi un nou record de trafic care l-a detaşat faţă de concurenţa sa din online:

realitatea.net – 163.779 de vizitatori unici şi o creştere de 30% faţă de ziua precendentă,

hotnews.ro - 142.485 de vizitatori unici şi o creştere de 34% faţă de ziua de joi,

evz.ro – 124.446 de unici şi o creştere de 22%

antena3.ro – 84.229 de vizitatori unici, însemnând o creştere de 24%.

Recordul de trafic al site-ului stirileprotv.ro îl depăşeşte cu mult pe cel stabilit pe 7 aprilie 2009, când 148.693 de vizitatori unici au stat conectaţi la evenimentele din Republica Moldova prin intermediul stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici