- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (27.10.2014, 17:30)
- Madalina Cerban
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Televiziunea americană AMC se lansează în România pe 5 noiembrie, cu programe în premieră exclusivă
Televiziunea de filme şi seriale AMC, unul dintre cele mai importante şi populare branduri TV din SUA, se va lansa în România pe 5 noiembrie, cu sloganul "Ceva mai mult", şi va difuza în premieră serialele "Halt and Catch Fire" şi "The Divide", a anunţat, luni, compania AMC Networks.
Urmărește
10731 afișări
Televiziunea americană AMC se lansează în România pe 5 noiembrie, cu programe în premieră exclusivă (Imagine: Shutterstock)
"Din 5 noiembrie, canalul favorit al Americii vine în România, vine în casele noastre!", spunea pe 15 octombrie compania AMC Networks, care deţine televiziunea AMC, într-un anunţ remis agenţiei MEDIAFAX.
Luni, AMC Networks a anunţat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că, odată cu lansarea în România a televiziunii AMC, care va înlocui MGM Channel, vor fi difuzate în premieră exclusivă două seriale originale - "Halt and Catch Fire" şi "The Divide" -, ambele subtitrate în limba română.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Până în prezent, AMC a fost disponibilă doar în America de Nord, iar, din 5 noiembrie, televiziunea va debuta la nivel european.
AMC Networks, care deţine televiziunea, a anunţat în această vară schimbarea imaginii MGM Channel şi redenumirea lui în AMC. Astfel, pe 5 noiembrie, AMC Networks International - Central Europe va lansa televiziunea AMC în 14 ţări, inclusiv România. De asemenea, reţeaua se va extinde în peste 120 de ţări din lume.
AMC este una dintre cele mai populare televiziuni din SUA. Aceasta este singura televiziune prin cablu care a câştigat un premiu Emmy pentru cel mai bun serial dramatic patru ani la rând, cu "Mad Men", şi şase ani din ultimii şapte cu serialul "Breaking Bad". În plus, reţeaua AMC deţine cel mai urmărit serial dramatic de pe cablu din istorie şi principalul show preferat de adulţii cu vârste între 18-49 ani din ultimii doi ani - "The Walking Dead".
"AMC este considerat de majoritatea ca fiind unul dintre jucătorii principali din a doua eră de aur a televiziunii", a declarat Málnay B. Levente, Chief Executive Officer al AMC Networks International - Central Europe. "În ultimii ani, serialele au luat locul filmelor de lungmetraj ca subiect principal de conversaţie, iar AMC a fost un factor major al acestui trend. Poveştile antrenante şi dramatice şi abordarea specială cinematică a serialelor sunt acum disponibile pentru telespectatorii români, din 5 noiembrie", a adăugat acesta.
AMC va încerca să ofere telespectatorilor "ceva mai profund, ceva mai bogat sau pur şi simplu «ceva mai mult»". De altfel, "AMC: Ceva mai mult" este şi sloganul televiziunii.
"Din 2015 plănuim să difuzăm noi programe la doar câteva zile distanţă de debutul lor în SUA, astfel ne asigurăm că programele AMC sunt disponibile telespectatorilor noştri foarte repede", a mai spus Málnay B. Levente.
Drepturile de difuzare ale AMC includ drepturile de distribuţie pe ecrane multiple şi partenerii de distribuţie pot oferi VOD (video-on-demand) şi opţiuni de TV Everywhere. TV Everywhere este un model de afacere prin care distribuitorii (de exemplu, reţelele de cablu) permit clienţilor să acceseze conţinutul de la propria lor reţea prin intermediul serviciilor bazate pe internet, de pe orice dispozitiv (inclusiv tablete).
În ceea ce priveşte programul difuzat, AMC va pune accentul pe seriale în timpul săptămânii şi pe filme în weekend-uri.
AMC va difuza în premieră exclusivă serialul "Halt and Catch Fire", începând din 5 noiembrie, de la ora 22.00, urmând ca noi episoade să fie transmise în fiecare miercuri. Totodată, serialul "The Divide" va începe la AMC, pe 6 noiembrie, de la ora 22.00, şi vor fi difuzate noi episoade în fiecare joi. Zilele de miercuri şi joi vor fi dedicate în viitor premierelor de seriale.
AMC va difuza şi filme, precum cele semnate de Woody Allan, în fiecare marţi din noiembrie - "Manhattan", "Interiors", "Another Women", "Broadway Danny Rose", "Crimes and Misdemeanors", "Radio Days", dar şi pelicule clasicele - "Capote", "Bad Influence" şi "The Long Goodbye".
"Halt and Catch Fire" este un serial creat de producătorii executivi ai premiatului serial AMC "Breaking Bad". Acesta surprinde apariţia erei computerelor personale de la începutul anilor ‘80, când un trio neobişnuit - un vizionar, un inginer şi un geniu - îşi asumă riscuri atât personale, cât şi profesionale în cursa construirii unui computer ce va schimba lumea pe care o ştim.
Seria de 10 episoade este creată de Christopher Cantwell şi Christopher C. Rogers, iar producătorii executivi sunt showrunner-ul Jonathan Lisco, Mark Johnson (Breaking Bad, Rectify) şi Melissa Bernstein. Filmat în Atlanta, serialul îi are în rolurile principale pe Lee Pace ("Guardians of the Galaxy", "Marmaduke", "Miss Pettygrew Lives for a Day", "Twilight" partea 1 şi 2), Scoot McNairy ("Argo") şi Mackenzie Davis ("Smashed").
"The Divide" este scris şi cocreat de Richard LaGravenese ("Behind the Candelabra", "The Fisher King", "The Bridges of Madison County"), care a fost nominalizat la premiile Oscar şi Emmy. Lansat în 2014 şi format din opt episoade, serialul este o explorare a moralităţii, ambiţiei, eticii, politicii şi rasei în sistemul judiciar de astăzi, privit prin ochii unei asistente sociale pasionate şi ai unui la fel de pasionat procuror, care are însă, alt punct de vedere. Asistenta socială este implicată în cazul unui deţinut condamnat la moarte pentru crimă, pe care ea îl consideră nevinovat, dar se trezeşte că se confruntă cu împătimitul procuror. Serialul este despre confruntarea lor, vieţile lor personale şi vinovăţia sau nevinovăţia unui deţinut.
AMC Networks International - Central Europe, o unitate de operare a AMC Networks International, este o companie lider internaţional în domeniul audiovizualului şi distribuţiei de televiziuni tematice, cu accent pe piaţa din Europa Centrală şi de Est. Portofoliul actual al companiei include 12 branduri de televiziune din patru genuri - sport: Sport1, Sport2, SportM; copii: Minimax, Megamax; infotainment: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home; filme: AMC, Sundance Channel, Film Mania, Film Café. Televiziunile sunt programate pentru publicul, limbile şi pieţele locale şi sunt disponibile pe numeroase platforme, inclusiv HD, la cerere şi dispozitive mobile.
AMC Networks International, divizia globală a AMC Networks, oferă programe de divertisment care ajung la abonaţii din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusiv în Africa, Asia, Europa şi America Latină. AMCNI include şi branduri globale, ca Sundance Channel şi AMC.
În România, serviciile de marketing şi distribuţie pentru AMC Networks sunt realizate de Tematic Cable SRL.
MGM Channel - unul dintre cele mai cunoscute televiziuni de film - s-a lansat în România în octombrie 2006 şi este în totalitate subtitrat în limba română. Având ca simbol de brand maiestuosul leu, MGM Channel difuzează producţii de toate genurile: de la comedie, filme romantice, dramă la acţiune şi aventură.
În prezent, MGM Channel este inclusă în reţeaua UPC, cablu şi satelit, dar şi în grilele unor operatori mici şi mijlocii din România, astfel televiziunea AMC va putea fi recepţionată din 5 noiembrie de abonaţii acestor reţele.
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe