Trupa Oasis va avea un invitat special la concertele lor din Marea Britanie şi Irlanda. Cine va mai urca pe scenă

Richard Ashcroft, fostul solist al trupei The Verve, se va alătura fraţilor Gallagher pentru mult aşteptatele concerte de reuniune Oasis din 2024, scrie Sky News.

Urmărește
88 afișări
Imaginea articolului Trupa Oasis va avea un invitat special la concertele lor din Marea Britanie şi Irlanda. Cine va mai urca pe scenă

Trupa Oasis va avea un invitat special la concertele lor din Marea Britanie şi Irlanda. Cine va mai urca pe scenă

Oasis a anunţat că Richard Ashcroft va fi invitatul special în turneul de reunire al trupei din Marea Britanie şi Irlanda. Fostul solist al trupei The Verve va cânta alături de Liam şi Noel Gallagher în concertele programate anul viitor în oraşe precum Manchester, Londra, Edinburgh, Cardiff şi Dublin.

Într-o declaraţie pe reţelele de socializare, Ashcroft a spus: „Ca fan din prima zi, am fost extrem de entuziasmat de vestea revenirii Oasis. Talentul de compozitor al lui Noel şi spiritul pur al lui Liam ca solist m-au inspirat să creez unele dintre cele mai bune piese ale mele”.

Ashcroft, cunoscut pentru hituri precum Bitter Sweet Symphony şi The Drugs Don't Work, a adăugat că piesa Live Forever a Oasis l-a determinat să „încerce să-şi scrie propria muzică”.

Turneul de reuniune Oasis începe pe 4 iulie la Principality Stadium din Cardiff.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici