- Home
- Cultură-Media
- LONDRA, (20.09.2009, 16:40)
Twitter va impune restricţii pentru a opri fenomenul falselor celebrităţi
Site-ul de micro-blogging Twitter va impune reguli stricte pentru a opri fenomenul conturilor de false celebrităţi, după ce a fost dat în judecată în America, informează Daily Mail.
Urmărește
52 afișări
Twitter va impune restricţii pentru a opri fenomenul falselor celebrităţi
Mii de celebrităţi, printre care Britney Spears, Dalai Lama şi chiar Regina Marii Britanii, au căzut victimă impostorilor din mediul digital.
Twitter a decis să ia aceste măsuri de securitate după ce Tony La Russa, antrenorul unei echipe de baseball, a dat în judecată reţeaua de socializare din cauza unui cont fals cu numele său. Postările făcute în numele său pretindeau că scot la iveală informaţii legate de moartea a doi dintre jucătorii din echipa sa.
Compania testează în prezent un nou sistem prin care va putea garanta utilizatorilor identificarea site-urilor de personalităţi. Până acum, Twitter a avut politici destul de tolerante legate de impostorii de celebrităţi, atâta timp cât aceştia nu pretindeau că mesajele postate erau autentice.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cei trei suspecți arestați de poliția olandeză în cazul furtului Tezaurului Dacic vor fi reținuți pentru încă 2 săptămâni
-
Bolojan, întrebat dacă va demisiona dacă Antonescu nu va câştiga preşedinţia: Va fi un decont
-
Tánczos Barna: România se poate baza pe o creştere economică solidă
-
Trump: Canada, Mexic şi China nu pot face nimic pentru a amâna taxele
Printre cele mai populare conturi false de celebrităţi se numără cel al actorului Ewan McGregor, care are peste 20.000 de followeri, sau cel al lui William Shatner din Star Trek, care are 116.000 de vizitatori.
Un cont fals făcut în numele lui George W. Bush a fost vizitat de 1.100 de persoane.
Multe dintre aceste conturi sunt folosite pentru direct marketing şi pentru a obţine venituri din promovare, cred experţii.
În general, reţelele de socializare închid conturile false problematice dacă există suspiciuni de fraudă. Twitter nu poate însă identifica impostorii pentru că nici o dovadă a identităţii nu este cerută utilizatorilor la înregistrare.
Citește pe alephnews.ro: La cinci ani după ce au spus „la revedere” UE, britanicii regretă amarnic Brexitul
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Presa olandeză: Poliţia crede că a identificat hoţii tezaurului dacic, precum şi locaţia unde s-ar afla. ”Este vorba de cel puţin trei autori”
Cine este tânăra care a preluat conducerea afacerii de sute de milioane fondată de părinţi? Businessul include şi o reţea de 80 de magazine
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Părinții Alexandrei Măceșanu au cerut ELIBERAREA lui Gheorghe Dincă! Care e motivul HALUCINANT: cer la schimb…
CANCAN.RO
Mănânci Nutella sau Fineti din comerț? Dragoș Pătraru ne spune din ce e făcută crema de CACAO, de fapt
GANDUL.RO
Un preot din România a câștigat premiul pentru cea mai bună carte de dezvoltare personală a anului! Cine este Părintele Pimen?
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe